Joga Sprememb

Zdravilni kozmični zvoki naših organov

 

image

 

Metode naravnega zdravljenja duha in telesa

Energijske spremembe na telesni ravni se odražajo na  duhovnih poljih, kakor tudi obratno.  Bolezen nastane najprej v fino snovnih poljih in se od tam širi na fizično telo. To spoznanje je pravzaprav eno glavnih izhodišč današnje alternativne medicine, kakor tudi izhodišče tradicionalnih azijskih in evropskih medicin.

Duh in telo sta eno. Brez zdravljenja obojega hkrati je mogoče bolezen samo zaustaviti in udušiti, ne pa tudi odstraniti njenega vzroka.

Človeško telo oddaja zdravilne kozmične zvoke

Jasno slišni ljudje jih s svojimi notranjimi ušesi prepoznajo. Stari taoistični mojstri so pri svojih stoletja dolgih raziskavah človeške narave odkrili, da določene zvočne vibracije oddajajo tudi posamezni telesni organi.

Gre za šest različnih zvokov, ki s svojimi vibracijami vzdržujejo organe (srce, pljuča, jetra, vranico, ledvica in treh energetskih območij) v optimalnem stanju.

joga1

 

Kaj trdijo starodavne vede?

Po tradicionalni kitajski medicini je vsak organ obdan z ovojnico (membrano), ki uravnava njegovo temperaturo. Ta membrana pošilja odvečno temperaturo organa skozi kožo, kjer jo zamenja s svežo, hladno energijo.

Pri velikih fizičnih in psihičnih obremenitvah se lahko membrana zlepi z organom, kar povzroči motnjo v izmenjavi energetskih temperatur, iz česar sledi, da se škodljive, predvsem čustvene in miselne negativne energije, ne morejo več izločati iz telesa. Z ustvarjanjem ustreznih zvočnih vibracij organov spet nastanejo razmere za naravno izmenjavo energij.

S pomočjo ustreznega načina dihanja in telesne drže ter pravih misli se ustvarja na primer:

–          zvok jeter z odmevom v žolčnem mehurju – odstranjuje jezo, bes in napadalnost, nervozo  ter jo pretopi v prijaznost, odločnost in

            ustvarjalnost;

–          zvok ledvic z odmevom v sečnem mehurju – izganja strah, utrujenost in stres ter ga pretopi v nežnost, mirnost in tišino.

 

Kje se naučiti zdravilnih kozmičnih zvokov?

 “Osnovni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza”  in vadba po opravljenem tečaju nam daje čudovito znanje, s katerim znamo uporabljati zvoke ob pravem času in na pravi način, zaradi česar se organi energetsko napolnijo, očistijo toksinov ter sistematično obnavljajo.

To pa nam prinaša vitalnost, zdravje, energijo ter dolgoživost, vse našteto skupaj pa posledično tudi mladosten videz.

Edinstvena vadba na svetu, sestavljena s pomočjo svetovno znanih strokovnjakov: dermatologov, nevrokirurgov, anti aging medicine, taoističnih ter jogijskih mojstrov. 

Čudovito in učinkovito Jogo obraza resnično velja spoznati in vzdrževati. Tečaj se opravi samo enkrat v življenju.

Prisrčno vabljeni na

* brezplačno predstavitveno delavnico, prijavite se > > >  TUKAJ

*tečaj Joge obraza > > > PRIJAVNICA

 

Brigita Lorenčič, mojstrica joge obraza – o meni >>> TUKAJ

Ali vas morda še zanima?

  1. Mir in radost ali stres!

 

Sledite nam na Fb strani:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial