Spoštovani,

preprosto sem Brigita (1963), mojstrica joge obraza z licenco pridobljeno pri mednarodni mojstrici joge obraza Savini Atai, Faceforce d.o.o., Ljubljana.

Jogo obraza sem spoznala leta 2009, in začutila, da bo moj novi poklic. Moje delo bazira na znanju, ki sem si ga je pridobila z licenco in lastnih izkušnjah na sebi in učenju.

Poučujem »Osnovni in Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza« na voljo vam nudim vadbe po opravljenem tečaju.

Pridobljeno znanje z veseljem delim v člankih in učim od leta 2012 v Mariboru, Celju, Ptuju in Slovenski Bistrici ter na ONLINE preko aplikacije Zoom v živo, kajti fenomenalna vadba skrbi tako za mladosten videz obraza kot za aktiven um, telo in duha.

 

Članki

 

Znanje  je izredno široko in globoko, zato sem se odločila, da vas z jogo obraza bolj natančno seznanim v kratkih člankih >>>

Moja dolžnost je, da jih bom napisala čim več. V kolikor sem vas navdušila, bom vesela, resnično bom zadovoljna takrat, ko boste dosegli mlajši videz ter zaživeli lepše bolj polno življenje. Ali so vam članki všeč? Širite informacijo dalje! Podarite jo prijateljem, pripovedujte o tem ljudem ...

 

Moja pot do spremembe

 

Za novo pot sem se odločila, ker sem občutila in videla spremembe na svojem obrazu in telesu. Dosegla sem občutno mlajši videz obraza, hormonsko ravnovesje, imam več energije, razblinila sem določene travme >>>, zmanjšala sem si celulit.

Odpravila sem petnajst let trajajoč PMS in utripajoč očesni živec, podaljšala sem si menstruacijo za štiri leta, stimulirala dlesni, tudi odvečne maščobe so se mi stopile – to je le nekaj čudovitih učinkov vadbe.

Po 57-ih se počutim bolje kot sem se pri 40-ih.

Sem poročena in mati dveh odraslih hčera. S celotnim projektom joge obraza in temu prilagojenemu načinu življenja, sem le-tega obogatila in se resnično celostno spremenila.

 

Tečaj joge obraza

 

Naredite prvi korak prijavite se na brezplačno predstavitveno delavnico >>>

V kolikor sem vas navdušila vabljeni na "Osnovni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza" >>>

 

Živimo v času, ko je potrebno poskrbeti zase, da lahko dajemo drugim. Odločite se za spremembo, pridružite se mnogim na tečaju!

Ko boste občutili in videli boste vedeli, da je vadba resnično učinkovita in edinstvena na svetu. Primerna za vse.

Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti, včasih še samim sebi nejasna in polna neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo.

 

S prisrčnimi pozdravi, 

vaša Brigita Lorenčič, mojstrica joge obraza,

ustanoviteljica Kulturnega društva Astra

 

Obnovljeno: junija 2020

Svetloba.si - Spoznaj kdo si!