Spoštovani,

sem Brigita Lorenčič (1963), mojstrica joge obraza z licenco pridobljeno pri mednarodni mojstrici joge obraza Savini Atai, Faceforce d.o.o., Ljubljana.

Učim »Osnovni in Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza« na voljo vam nudim vadbe po opravljenem tečaju.

Jogo obraza sem spoznala leta 2009, in začutila, da bo moj novi poklic. Moje delo bazira na znanju, ki sem si ga je pridobila z licenco joge obraza in lastnih izkušnjah na sebi.

Učim od leta 2012 na področju Štajerske, lokacije širim tudi v ostale dele Slovenije.

 

Moja pot do spremembe

Za novo pot sem se odločila, ker sem občutila in videla spremembe na svojem obrazu in telesu. Dosegla sem mlajši videz, hormonsko ravnovesje, imam več energije, razblinila sem določene travme, zmanjšala sem celulit,

odpravila petnajst let trajajoč PMS, podaljšala sem si menstruacijo za štiri leta, stimulirala dlesni in utripajoč očesni živec, tudi odvečne maščobe so se mi stopile – to je le nekaj čudovitih učinkov vadbe.

Po 55-ih se počutim bolje kot sem se pri 40-ih.

Pridobljeno znanje želim deliti in učiti, kajti resnično fenomenalna vadba skrbi za aktiven um, telo in duha.

Znanje  je izredno široko in globoko, zato sem se odločila, da vas z jogo obraza bolj natančno seznanim v kratkih člankih.

Moja dolžnost je, da jih bom napisala čim več. V kolikor sem vas navdušila, bom vesela, resnično bom zadovoljna takrat, ko boste dosegli mlajši videz ter zaživeli lepše bolj polno življenje.

Ali so vam članki všeč? Širite informacijo dalje! Podarite jo prijateljem, pripovedujte o tem ljudem ...

Odločite se za spremembo, pridružite se mnogim na tečaju! Ko boste občutili in videli boste vedeli, da je vadba resnično učinkovita in edinstvena na svetu. Primerna za vse.

 

Naredite prvi korak prijavite se na brezplačno predstavitveno delavnico ---> tukaj.

V kolikor sem vas navdušila vabljeni na "Osnovni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza".

 

Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti, včasih še samim sebi nejasna in polna neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo.

Pri svojem delu se trudim biti uspešna, saj je kvaliteta plod učenja in večnega iskanja. Moj cilj je, da z mojo pomočjo dosežete optimum lastne lepote in sijoče zdravje.

Sem poročena in mati dveh odraslih hčera. S celotnim projektom joge obraza in temu prilagojenemu načinu življenja, sem le-tega obogatila in se resnično celostno spremenila.

Živim v času, ko je potrebno poskrbeti zase, da lahko dajem drugim.

 

 

S prisrčnimi pozdravi, 

vaša Brigita Lorenčič, mojstrica joge obraza,

ustanoviteljica Kulturnega društva Astra

Svetloba.si - Spoznaj kdo si!