Joga Sprememb

Pozdravljen/a,

sem Brigita (1963) licenčna mojstrica Joge obraza.

Licenco sem pridobila pri mednarodni mojstrici joge obraza Savini Atai, Faceforce d.o.o., Ljubljana.

Sem poročena in mati dveh odraslih hčera. V prostem času najraje preživljam čas s svojo družino, vrtnarim ter preživljam veliko časa v naravi na svežem zraku. Sem polna življenjske energije ter motivirana za delo in ustvarjanje. Predvsem obožujem tematike, ki so povezane z zdravjem in naravnim zdravljenjem. Na tem področju se konstantno izobražujem ter nadgrajujem svoje znanje.

"Vsi imamo kreativni potencial in od trenutka, ko zmoreš izraziti ta potencial, lahko začneš spreminjati svet."

Moji začetki...

Jogo obraza sem spoznala leta 2009, in začutila, da bo moj novi poklic.  Za novo življenjsko pot sem se odločila, ker sem takoj po vadbi občutila in videla spremembe na svojem obrazu in telesu. Z jogo obraza sem končno odpravila petnajst let trajajoč PMS in utripajoč očesni živec, podaljšala menstruacijo za štiri leta, stimulirala dlesni in tudi odvečne maščobe so se stopile. To je le nekaj čudovitih učinkov vadbe. Dosegla sem občutno mlajši videz obraza, hormonsko ravnovesje, imam več energije, razblinila sem določene travme iz preteklosti ter zmanjšala celulit.

Moram priznati, da se pri 58-ih počutim bolje kot sem se pri 40-ih. Svoje življenje sem resnično obogatila in se celostno spremenila.

Od leta 2012 učim Jogo obraza v Mariboru, Celju, Ptuju in Slovenski Bistrici. Trenutno učim ONLINE preko Zoom aplikacije.

" Ljudje smo čarobna bitja, vključena v evolucijsko potovanje zavesti, včasih še samim sebi nejasna in polna neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo. Občutili in videli boste, da je vadba resnično učinkovita in edinstvena na svetu. Primerna za vse. Poskrbite tako za mladosten videz obraza kot za aktiven um, telo in duha."

 

S prisrčnimi pozdravi,

vaša Brigita Lorenčič

Sledite nam na Fb strani:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial