Joga Sprememb

NADaLJEvalni tečaj joge obraza

"nadaljevalni tečaj po sistemu: savinine joge obraza"

Pod vodstvom Brigite Lorenčič ( letnik 1963), izkušene licencirane mojstrice Joge Obraza. Brigita poučuje z ljubeznijo od leta 2012.

“Poglobitev in nadgradnja edinstvene medicinske vadbe na svetu, saj nam prinaša še večje koristi na fizičnem, emocionalnem, duhovnem in zdravstvenem nivoju. Na tečaju boste deležni popolne in individualizirane oskrbe s strani mojstrice Joge Obraza.”

DELAMO MALO – DOBIMO VELIKO

Kateri je glavni namen joge obraza?

Vadba obraza preko stimulacije lobanjskih in obraznih mišic prenese cirkulacijo krvi in kisik do možganov ter žlez v glavi. S tem aktiviramo stikalo za proizvodnjo zlatih hormonov in nevrotransmitorjev. 

 

Vadba poskrbi za regeneracijo vsake celice organizma, ter simultano sproščanje stresa in travm. GLAJENJE GUB in sijoč obraz so samo stranski učinki edinstvenega treninga.

Na osnovnem tečaju si 60 % poskrbel/-a  za mišično formo obraza, na nadaljevalnem tečaju si pridobiš preostalih 40 %. S tem aktivneje poskrbiš tako za mladosten videz obraza kot sijoče zdravje.

“Znanstveniki trdijo, da je hormonsko ravnovesje rešitelj številka ena! Medicinsko je dokazano, da  vadba  JOGE OBRAZA ne aktivira samo žlez v glavi, ampak tudi živčni in celoten endokrini sistem. Sočasno si pridobimo mlajši videz, zdravje, produktivnost, vitalnost in dolgoživost.”

Koledar dogodkov

“Nadaljevalni tečaj Joge obraza”

Trajanje: 12 šolskih ur / 8 srečanj + 1x bonus srečanje

Male skupine (4 – 10 udeležencev), da lahko mojstrica vsakogar nadzira ter popravlja.

Kje:   zoom

Kdaj: ponedeljek, 09. 05. / 23. 05. / 30. 05. / 06. 06./

Ob:   19.30 – 21.00 ure

+ / 13. 06. / 20. 06. / 27. 06. / 04. 07. / + darilo 11. 07./

Ob: 18.00 – 18.45 ure

***

REDNA CENA: …………………………………………….225 €

Obročno mesečno plačilo (3 x 75 €)

CENA V PREDNAROČILU za prijavo do 29. 04.: …170 €

Plačilo v enem znesku do 5. maj.

***

Plačilo po predračunu na trr.

Vljudno prosimo za pravočasno PRIJAVO udeležbe.

V primeru, da si v stiski s časom, se dogovoriva za individualno ponavljanje v prvem sklopu. Drugi sklop tečaja z začetkom ob 18h je fleksibilen. Lahko prideš kadarkoli, saj se izvaja v sklopu redne napredne vadbe.

Zakaj izbrati Nadaljevalni tečaj?

Na osnovnem tečaju smo zgradili osnovno mišično formo. Zdaj je pravi čas, da greš naprej. Dosegli bomo globlje in težje dostopne mišične skupine na obrazu, zaradi česar bo videz vašega obraza še mlajši. 

Intenzivnost  se ves čas stopnjuje, a ne le mišične forme, izredno pomembna je napredna tehnika za spodbuditev meridianov, ki omogočajo pretok življenjske energije do organov in jih tako pomladijo ter ohranjajo  energetsko polne in zdrave oziroma jih v primeru že zmanjšanega pretoka energije ponovno aktivirajo.


Z vadbo stimuliramo možgane, kar bo spodbudilo proizvodnjo nevrotransmitorjev, opazili bomo, da se nam izboljšuje spomin, itd.

Ugodno vpliva na avtiste, za ljudi z alzheimerjevo boleznijo, spodbuja okrevanje po kapeh in ohromitvi obraza, rehabilitira poškodbe na glavi ter izpadajoč ali škripajoč čeljustni sklep. Zaustavi se zmanjševanje kostne mase v glavi, ker z redno vadbo oživljamo kost.

potek tečaja...

Tečaj poteka enkrat tedensko. Dobil/-a boš gradivo za nabor 44 vaj od mednarodne mojstrice joge obraza Savine Atai. 

 

Med šolanjem s tečajniki  mojstrica dela skupinsko in sočasno individualno, pri čemer vsako vajo popravlja, dokler ni popolnoma osvojena, zaradi česar bo na tečaju od 4 do 10 udeležencev. Zaradi natančne ugotovitve napredka in diagnostike na obrazu se slikamo pred in po vadbi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial