Joga Sprememb

NADaLJEvalni tečaj joge obraza

"Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza"

Pod vodstvom Brigite Lorenčič ( letnik 1963), izkušene licencirane mojstrice Joge Obraza. Brigita poučuje z ljubeznijo od leta 2012.

“Poglobitev in nadgradnja edinstvene medicinske vadbe na svetu, saj nam prinaša še večje koristi na fizičnem, emocionalnem, duhovnem in zdravstvenem nivoju. Na tečaju boste deležni popolne in individualizirane oskrbe s strani mojstrice Joge Obraza.”

DA BOŠ  DO 15 LET MANJ – DELAŠ MALO – DOBIŠ VELIKO!

Vadiš kratek čas, saj sklapljaš večje število vaj.  🙂

Kateri je glavni namen joge obraza?

Vadba obraza preko stimulacije lobanjskih in obraznih mišic prenese cirkulacijo krvi in kisik do možganov ter žlez v glavi. S tem aktiviramo stikalo za proizvodnjo zlatih hormonov in nevrotransmitorjev. 

 

Vadba poskrbi za regeneracijo vsake celice organizma, ter simultano sproščanje stresa in travm. GLAJENJE GUB in sijoč obraz so samo stranski učinki edinstvenega treninga.

 

Na osnovnem tečaju si 60 % poskrbel/-a  za mišično formo obraza, na “Nadaljevalnem tečaju” si pridobiš preostalih 40 %. S tem aktivneje poskrbiš tako za mladosten videz obraza kot sijoče zdravje.

“Znanstveniki trdijo, da je hormonsko ravnovesje rešitelj številka ena! Medicinsko je dokazano, da  vadba  JOGE OBRAZA ne aktivira samo žlez v glavi, ampak tudi živčni in celoten endokrini sistem. Sočasno si pridobimo mlajši videz, zdravje, produktivnost, vitalnost in dolgoživost.”

Koledar dogodkov

“Nadaljevalni tečaj Joge obraza”

Trajanje: 12 šolskih ur / 8 srečanj + 1x bonus srečanje

Male skupine (4–10 udeležencev), da lahko mojstrica vsakogar nadzira ter popravlja.

Kje:   zoom

Kdaj: ponedeljek, 08. 04. / 15. 04. / 22. 04.     

         Ob: 18.30 – 20.00

Kdaj: sreda; 08. 05. / 15. 05. / 22. 05. / 29. 05. / 05. 06. / + darilo, 12. 06.

         Ob: 09.30 – 10.15 prva skupina

         Ob: 19.00 – 19.45 druga skupina

 

* REDNA CENA: …………………………………………………………………………………: 171 €

Možnost obročnega plačila (3 x 57 €)

 

*CENA V PREDNAROČILU za prijavo ter poravnavo obroka do 29. 03.: 140 €

Možnost obročnnega plačila (4 x 35 €)

1. Obrok 35 € rok:  29. 03. 2024, akontacija

2. Obrok 35 € rok:  29. 04.

3. Obrok 35 € rok:  29. 05.

4. obrok 35 € rok:  29. 06.

***

Plačilo po predračunu na trr.

Vljudno prosimo za pravočasno PRIJAVO udeležbe.

V primeru, da si v stiski s časom, se dogovorimo za individualno ponavljanje v prvem sklopu ob ponedeljkih. Drugi sklop tečaja ob sredah je fleksibilen. Lahko prideš kadarkoli, saj se izvaja v sklopu redne “Napredne vadbe Joge obraza”.

Zakaj izbrati Nadaljevalni tečaj?

Na osnovnem tečaju smo zgradili osnovno mišično formo. Zdaj je pravi čas, da greš naprej. Dosegli bomo globlje in težje dostopne mišične skupine na obrazu, zaradi česar bo videz vašega obraza še mlajši. 

 

Intenzivnost  se ves čas stopnjuje, a ne le mišične forme, izredno pomembna je napredna tehnika za spodbuditev meridianov, ki omogočajo pretok življenjske energije do organov in jih tako pomladijo ter ohranjajo  energetsko polne in zdrave oziroma jih v primeru že zmanjšanega pretoka energije ponovno aktivirajo.

 

Z vadbo stimuliramo možgane, kar bo spodbudilo proizvodnjo nevrotransmitorjev, opazili bomo, da se nam izboljšuje spomin, itd.

 

Ugodno vpliva na avtiste, za ljudi z alzheimerjevo boleznijo, spodbuja okrevanje po kapeh in ohromitvi obraza, rehabilitira poškodbe na glavi ter izpadajoč ali škripajoč čeljustni sklep. Zaustavi se zmanjševanje kostne mase v glavi, ker z redno vadbo oživljamo kost.

Medicinsko je dokazano, da vadba JOGE OBRAZA ne aktivira samo žlez v glavi, ampak tudi živčni in celoten endokrini sistem. Sočasno si pridobiš mlajši videz, zdravje, produktivnost, vitalnost in dolgoživost.

 

Od ravnovesja hormonov so odvisni na primer: srce, ledvica, vranica, mišice, možgani, hipofiza, kosti, krvno-žilni sistem in psihično počutje.

 

Velikokrat slišimo: »Spet mi nagajajo hormoni!«

 

Dogaja se nam v puberteti, med nosečnostjo, pred menstruacijo, v menopavzi … In tako se celo življenje pravzaprav vrtimo v vrtincu hormonov. Veliko je primerov ljudi, ki so na primer uravnovesili ščitnične hormone ali zanosili brez tabletk prav s pomočjo Joge obraza.

Potek tečaja...

Tečaj poteka enkrat tedensko. Dobil/-a boš gradivo za nabor 44 vaj od mednarodne mojstrice joge obraza Savine Atai. 

 

Med šolanjem s tečajniki  mojstrica dela skupinsko in sočasno individualno, pri čemer vsako vajo popravlja, dokler ni popolnoma osvojena, zaradi česar bo na tečaju od 4 do 10 udeležencev. Zaradi natančne ugotovitve napredka in diagnostike na obrazu se slikamo pred in po vadbi.

Veliki dvig ličnic

»Nadaljevalni tečaj Joge obraza« zajema:

1. SREČANJE
Potenciramo moč treninga obraza s sklapljanjem večjega števila že znanih vaj, zaradi česar je potrebno znanje prve stopnje. Prebujamo pretočnost sveže limfne tekočine. Hidriramo vezivno tkivo, saj deluje pomlajevalno. Spoznamo eliksirje za lepoto.


Statični in dinamični trening: kdaj, kako in zakaj?
Trening »Hands on« (ko tvoje roke postanejo utež za tvoj obraz, da občutiš pravilno intenzivnost upora in proti upora).

 

2. SREČANJE
Nova oblika treninga: stimulacija meridianov in notranjih organov, aktivacija globokih mišičnih plasti obraza. Na primer dvignemo notranji del spodnje veke in ob nosni del, ki pomaga pri težavah s sinusi. Likanje smejalnih gub na zunanjem očesnem kotu. Stimulacija meridianov in notranjih organov.


Obrazni zemljevid – področja 5 elementov na obrazu. 


Razumevanje pomena žlez za zdravje, lepoto, mladost, čustveno stabilnost, itd., kombinirane vaje, načrt domačega treninga do naslednjega srečanja.

 

3. SREČANJE
Še učinkovitejši trening spodnje veke, pri čemer balansiramo stresne hormone. Nove vaje, obstoječe vaje dobijo nove dimenzije. Individualni trening “1 na 1”, prodiranje v čustvene in fizične blokade v telesu, ter nežno razblinjanje le-teh.

 

4. SREČANJE
Naprednejša oblika kombinirane vadbe. Direkten dostop do notranjih organov, vračanje energije vase. Palače življenja, kje so in kaj kažejo. Zdravilni zvoki kitajske medicine. Razcvet ženske energije. Sence in sonce direktorskih žlez: hipotalamus, epifiza in hipofiza.


5., 6., 7., in 8. SREČANJE – utrjujemo naučeno ter se pridružimo udeležencem na »Napredni vadbi po sistemu: Savinine joge obraza«


9. SREČANJE ti z veseljem podarim.

Kontinuirana joga obraza skrbi za zdrav organizem, saj je pogoj, da siješ
in izžarevaš optimalno lepoto, vitalnost in energijo.
Učinki mladostnega videza ter boljšega počutja so vidni že v nekaj tednih.


Tečaj je odlična izbira in življenjska naložba vase.


Poskrbi zase!

Po opravljenem tečaju imaš dovolj znanja, da delaš sam/-a doma ali z mojstrico na osvežilni »Napredni vadbi Joge obraza« ter kontinuirano skrbiš za mladosten videz in sijoče zdravje.

Se vidiva?

Bodi luč, samozavestna, mladostna ter obnovljena!


Postala boš najboljša verzija sebe in zaživela svoje najlepše življenje!


Veselim se tvoje udeležbe.


Tvoja mojstrica Joge obraza, Brigita

PRIJAVNICA

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo. Prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje pa lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete, tako da nas direktno kontaktirate na naslov: joga.sprememb@gmail.com. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste jih vnesli ob registraciji. https://joga-sprememb.si/politika-zasebnosti/ ;
https://joga-sprememb.si/pogoji/
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial