Joga Sprememb

"Vsi imamo kreativni potencial in od trenutka, ko zmoreš izraziti ta potencial, lahko začneš spreminjati svet."

Pozdravljen/a,

sem Brigita Lorenčič, rojena 1963, mojstrica joge obraza z licenco, pridobljeno pri mednarodni mojstrici joge obraza Savini Atai, Ljubljana. Sem prva Savinina licenčna učenka, in jogo obraza z ljubeznijo poučujem od leta 2012.

 

Jogo obraza sem spoznala leta 2009 in v srčku močno začutila, da bo moj novi poklic. Moj prvi naziv je bil inštruktorica joge obraza, nato sem si z dodatnim izobraževanjem pridobila naziv mojstrica joge obraza. Kar pomeni, da boš lahko pri meni spoznala tako osnovno kot napredno Jogo obraza.

 

Pomagala je meni in to želim tudi tebi. 

 

Moje delo bazira na znanju, ki sem si ga pridobila z licenco Joge obraza, učenju udeležencev vseh starosti in lastnih izkušnjah z delom na sebi. Sem poročena in mati dveh odraslih hčera in babi vnukici. 

Kaj dobrega mi je prinesla joga obraza?

Za novo pot sem se odločila, ker sem občutila in videla spremembe na svojem obrazu in telesu, saj sem bila do 46. leta (2009) zaradi zdravstvenih obremenitev (sem invalidka zaradi skolioze) v popolnem razsulu. Prav tako starejšega videza kot moje sovrstnice ter večno utrujena. 

 

Z jogo obraza sem dosegla mlajši videz obraza, povešena koža na obrazu se je dvignila in učvrstila, obraz pa se je lepše definiral. Gubice so se zbrisale od 80 do 100 %. Hrapava koža na podbradku je zopet postala gladka. Brazgotine od mladostniških mozoljev so občutno manj vidne. Koža je zagotovo bolj sijoča.


Hormonsko ravnovesje
 sem si pridobila s pomočjo joge obraza na naraven način, kar je bilo potrjeno z laboratorijskim izvidom. Urejeni hormoni mi prinašajo, mladosten videz, zdravje, vitalnost in dolgoživost. Vendar le, če delam jogo obraza konstantno, pri čemer mi od 55+ pomaga dovršena Hatha Joga, ki jo imamo pri nas.

Imam več energije. Sprostila sem travme za katere se nisem zavedela, da obstajajo. Življenje je tako postalo še lepše. 

Zmanjšala sem celulit in ga na določenih delih odpravila. Ne zaznavam več cist in vozličev v prsih, prav tako so lepše. Znebila sem se nadležne dlake, (ne dlačice) na področju čeljusti v višini spodnjih ličk. He-he-he!


Aktivacija možganskih nevronov
 mi je dala pogon za še en članek, pošljem ga ob drugi priliki. Povrnil se je spomin…


Odpravila sem
petnajst let trajajoč PMS, podaljšala in uredila sem si menstruacijo za štiri leta (od 46 – 50 leta). V meni sem imela oblive samo en mesec, pri 50-ih. 

Stimulirala sem si pogosto vnete dlesni. Odpravila sem zame zelo nadležen in več let utripajoč očesni živec, ki ga medicina sicer z operacijo odstrani, a za tem ostane neprijetna brazgotina na zgornji veki.

 

Odpravila sem si motnjo, degeneracijo v očesni steklovini, ki so se pojavljale kot lebdeče oblike. Izostrila sem si vid.

 

 

Odvečne maščobe, ki so bile hormonsko pogojene, so se mi stopile. To mi je bilo neverjetno in čarobno, da sem si povrnila lepo in vitko postavo, kot v mladostnih letih. 

Začudena sem bila, da me ponoči več ne zebe v noge.

 

 

To je le nekaj čudovitih in koristnih učinkov vadbe, zaradi česar sem neizmerno zadovoljna in srečna.

 

 

Vse moje “FOTKE”, ki jih vidiš so slikane pri 59-ih.

Joga obraza mi je zopet narisala nasmešek na obraz ...

… resnično in dobesedno, ogledalo je bilo zasedeno, ko sem leta 2010 dosegla optimum lastne lepote ter boljšo počutje. Fotografija je neprofesionalna vendar resnična. Kot da gledam dve različni ženski, kajne?

Brigita prej-potem
Po 8 mesecih vadbe joge obraza sem se resnično pomladila.
Upadla koža se je dvignila in učvrstila, gubice so se občutno zmanjšale.

Jogo obraza konstantno delam na sebi od leta 2009, z občasnimi pavzami. Opažam, da sem pri 60-ih v boljšem stanju glede videza in počutja, kot sem bila pred vadbo joge obraza pri 46-ih. Na primer, kritično področje spodnje veke in upadla koža je v boljšem stanju.

S pomočjo joge obraza se resnično staram zelo počasi. Zagotovo jo bom delala na sebi in poučevala vse, ki si to želijo, še naprej.

Mene je Joga obraza zagotovo pomladila ter spremenila!

 

Prinesla mi je višjo kakovost življenja.

 

Moj moto: DELAM MALO – DOBIM VELIKO!

Fenomenalna vadba resnično skrbi za aktiven um, telo in duha. Zaradi česar sem jogi obraza posvetila ves svoj čas, da sem lahko učinkovita, v zadovoljstvo sebi in vsem, ki to želijo.

V kolikor sem te navdušila, bom vesela. Resnično bom zadovoljna šele takrat, ko boš dosegel/-a mlajši videz ter zaživel/a lepše bolj polno življenje.

Odloči se za spremembo na bolje.  Podari darilo sebi! Nikoli ni prehitro in nikoli prepozno.

Ljudje smo čarobna bitja, včasih še samim sebi nejasna in polna neverjetnih sposobnosti, ki komaj čakajo, da jih zaživimo.

S pomočjo joge obraza resnično lahko dosežeš optimum lastne lepote, vitalnosti, energije in sijoče zdravje. Samo pridi, vadi vadi in vadi.

 

S celotnim projektom joge obraza, ki ga obvladam tako za mlade pri 30-ih kot za 60+ te bom resnično celostno spremenila.

Saj veš, vsi mi živimo v času, ko je potrebno poskrbeti zase, da lahko dajemo tudi drugim. V čast mi bo, če greš skozi spremembo pomlajevanja z mano. Naj ti nariše nasmešek na obraz, kot ga je meni.  

 

Hvala, da me bereš.

 

Bodi lepo in lepa!

Brigita mojstrica joge obraza
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial