Joga Sprememb

JOGA OBRAZA

"osnovni tečaj
po sistemu: savinine
joge obraza"

Edinstvena vadba na svetu za mlajši videz obraza in za sijoče zdravje. 

Pod vodstvom Brigite Lorenčič ( 1963), licenčne mojstrice Joge Obraza,

ki jo z ljubeznijo poučuje od leta 2012 kot inštruktorica ter od leta 2015

kot mojstrica.

 

 

Primeren je za začetnike od 20. do 80. leta. “Obraz se občutno pomladi,

hormoni balansirajo, možgani aktivirajo ter metabolizem se regenerira.” 

Kaj je joga obraza in kateri je glavni namen joge obraza?

Joga Obraza je medicinski trening mišic na obrazu, lobanji, dekolteju in vratu, vključno z vajami za telo. Prepleteno z dihanjem ter sproščanjem, pri čemer se  učinek vaj  pomnoži. Glavni namen je aktivacija možganov, žlez in živčevja v glavi ter pomlajevanje obraza. V kolikor vas zanima Brezplačna predstavitev joge obraza, kliknite tukaj.

tečaj

Kaj pridobiš z udeležbo na Osnovnem tečaju?

  • NOVO ZNANJE : V času 5-tedenskega treninga ima tečajnik priložnost znanje resnično utrditi; tudi zato, ker ob koncu vsakega srečanja priporočamo vaje za “domačo nalogo” – tako se mišice postopoma krepijo in so pripravljene, da se začnemo učiti tudi bolj zahtevnih vaj.
  • LEPOTNO TRANSFORMACIJO : Po koncu našega druženja je ob pridni vadbi razlika na obrazu več kot očitna. Včasih dramatična! In tudi dokazljiva – s slikami. Preobrazba na več nivojih, ki je včasih lahko tudi izziv, vendar vsekakor deluje v dobro našega zdravja in počutja, ter duhovne rasti.
  • INDIVIDUALEN PRISTOP : Med šolanjem s tečajniki mojstrica Joge Obraza dela skupinsko in sočasno individualno, pri čemer vsakega udeleženca budno spremlja in vajo popravlja, dokler ni popolnoma osvojena, zaradi česar bo na tečaju od sedem do petnajst udeležencev.
  • ANALIZA : V kolikor prihajate na On-line tečaj, se boste fotografirali sami po predhodnem navodilu ( kdor želi). To je priporočljivo zaradi natančne ugotovitve »jogijske stilske preobrazbe«, ki se zgodi po treh mesecih vadbe. Slike mojstrica uporablja izključno za ugotovitev napredka in diagnostike na obrazu po treh mesecih vadbe.
 
  • MEDICINSKO ZASNOVANE JOGIJSKE VAJE. S pomočjo teh vaj boš lahko vplival/a na vse dele obraza: OČI (odstranitev podočnjakov, dvig vek in obrvi, brisanje gub med obrvmi); LIČKA  (dvig in pridobitev volumna);  USTA  (zmanjšanje ali izbris smejalnih gubic ter nasolabialne gube, napolnitev zgornje ustnice); SPODNJI DEL OBRAZA  (odstranitev podbradka ter viseče kože na področju čeljusti,  t.i. “vrečk”); VRAT IN DEKOLTE  (učvrstitev in dvig kože); LOBANJA  (učvrstitev in dvig kože); BRAZGOTINE (jih zmanjšaš ali popolnoma izbrišeš); KOŽA OBRAZA SE DVIGNE ( postane napeta, gladka, čvrsta, sijoča in hidrirana); GUBICE SE BRIŠEJO ( na dekolteju, vratu in na celotnem obrazu) itd…                                                                                                                                                                                                                 

Koledar dogodkov

3-mesečni program, 8 srečanji s pavzami.

5 srečanj po 75 minut + 3  BONUS srečanja po 45 minut

 

 

Kje:     Zoom

 

Kdaj: torek; 30. 11. / 07. 12. / 14. 12. / 04. 01. / 11. 01./ + 3 x

Ob:  09.30 – 10.45 – prva skupina

Ob:  19.00 – 20.15 – druga skupina

 

Kdaj: četrtek, 02. 12. / 09. 12. / 16. 12. / 06. 01. / 13. 01. / + 3 x

Ob:  17.00 – 18.15 – tretja skupina

 

NOVI TERMINI bodo znani decembra.

 

Cena: 170€ + bonus ponudba

 

Možnost plačila na dva obroka ter BONUS PONUDBA.

Več v  Ceniku TUKAJ.

 

Prosimo za PRIJAVO udeležbe čimprej, saj sprejmemo v skupino največ 10 udeležencev. V kolikor bo prosto mesto je možna prijava do 12h na dan dogodka.

 

Po prijavi boste dobili predračun, plačilo izvedete na trr najkasneje na dan dogodka. V primeru, da se določenega termina ne morete udeležiti, se dogovorimo, da obiščete tečaj v drugi skupini.

 

Tri bonus srečanja so na voljo ob četrkih ob 9.30 ali ob 19h.

 

Posnetek ni na voljo, zaradi zakona o zaščiti vseh prisotnih, saj delamo v živo preko spleta.

Mnogi menijo, da treniramo le mišice na obrazu...Ali je domneva resnična?

Na tečaju poskrbimo tudi za čvrsto zadnjico, raven trebušček, polne prsi, odpravljamo težave z neplodnostjo, učinke menopavze,  razblinimo travme, depresijo in stres,…

Naučimo se skrivnosti notranje alkimije, povečamo pretok življenjske energije, lasišče prekrvavimo, vid izostrimo, dlesni stimuliramo, sluznice navlažimo, celulit zmanjšamo ali odpravimo, topimo maščobe. Celoten organizem nahranimo z izvorno energijo.

Optimalno stanje obraza je ključnega pomena za naše zdravje, videz, energijo; fizični, mentalni in duhovni razvoj. Področje od vratu navzgor je direktorska pisarna našega organizma. Ko pridno vadimo z njo, nam to prinaša izjemne učinke; zasijemo navznoter in navzven. To ne pomeni, da druge »pisarne« niso pomembne. Eno brez drugega ne more delovati.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial