Joga Sprememb

Hormoni

Urejeni hormoni za fizični in psihični razcvet
z Jogo obraza

Kaj so hormoni?

Hormoni so kemične spojine, ki nastajajo v žlezah z notranjim izločanjem. Žleze izločajo svoje substance/hormone tudi v kri. Tako obogatena kri pa nahrani naše celice. V kolikor je celica nahranjena in napolnjena s kisikom je zdrava.

Žleze so ključnega pomena za čisto vsako funkcijo našega telesa

Brez njih ne moremo živeti, proizvajajo okoli 100 različnih hormonov. V današnjem svetu se lahko malokdo pohvali, da ima optimalen nivo hormonov. Na primer v primeru, da žleza trebušna slinavka ali pancreas izloča preveč hormona inzulina, se nam na trebuhu nabira maščoba, če ga izloča premalo, smo v življenjski nevarnosti.

Brez nedejavne žleze hipofize v glavi ne moremo zanositi. Ženske poročajo, da so po vadbi JOGE OBRAZA zanosile na naraven način.

Mnenje angi-aging medicine je: »V kolikor ste v hormonskem neravnovesju že 30 let boste hormone uravnovesili v treh letih, na naraven način brez zdravil samo z vadbo Joge obraza.«  V primeru, da jemljete zdravila, naše izkušnje kažejo, da jih boste zmanjšali ali odpravili.

Prepričajte se, prijavite se na tečaj ali vadbo. Kontinuirana joga obraza resnično balansira hormonski sistem na naraven način.

Hormoni – dežurni krivci za vse!

 

hormoni Medicinsko je dokazano, da z vadbo JOGE OBRAZA dosegamo hormonsko ravnovesje, ker aktiviramo, stimuliramo in balansiramo žleze in notranje organe. Sočasno si pridobimo mlajši videz, zdravje, produktivnost, vitalnost in dolgoživost.

 

Hormoni so tisti, ki upravljajo z vsakim delčkom našega organizma.

 

Od ravnovesja hormonov so odvisni na primer srce, ledvice, vranica, mišice, možgani, hipofiza, kosti, krvno-žilni sistem in psihično počutje. Tolikšno obremenitev, ki nastane zaradi hormonskega neravnovesja, lahko odpravimo na popolnoma naraven način, lahko tudi brez zdravil.

 

Kateri so kazalniki hormonskega neravnovesja? Preberite tukaj >>> 

 

Znanstveniki trdijo: hormonsko ravnovesje za psihični in fizični razcvet!

Toplo vabljeni na tečaj ali kontinuirano vadbo! Resnično edinstvena vadba na svetu poskrbi za hormonski sistem na naraven način. Vložen denar se vam bo pomnoženo povrnil v obliki mlajšega videza in sijočega zdravja.

 

Poskrbite zase!

Joga obraza je na voljo ONLINE :

Pod vodstvom Brigite Lorenčič (1963), mojstrice joge obraza. Poučuje od leta 2012. Več o njej tukaj >>>

Z veseljem bom z vami, bodite moj izziv. Se veselim!

Brigita

 

Sledite nam na Fb strani:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial