Joga Sprememb

Jesen je najboljši čas za globinsko čiščenje pljuč

Pljuča so organ, ki spada k dihalom. So stožčaste oblike in ležijo nad desnim oziroma levim obokom prepone. Vsako minuto vdihnejo in izdihnejo 50-60 litrov zraka. Zdrava pljuča so rožnate barve, na otip mehka in v notranjosti spužvasta.

Pljuča so naš obrambni ščit in vir izmenjave kisika in ogljikovega dioksida. Predstavljajo most med materialnim in duhovnim. Okrepljena pljuča lažje nadzirajo ščitnico, kožo in debelo črevo.

Človek v svojem življenju v povprečju vdihne 19 kg prahu? Modreci iz Vzhoda pravijo, da nihče ne bi smel preživeti vsega življenja, ne da  bi se vsaj enkrat zamislil nad pomembno vlogo diha, ki predstavlja gonilno silo metabolizma.

Izkusite pravilen dih na » "Osnovnem tečaju po sistemu: Savinine joge obraza".

Prijavite se na brezplačno predstavitev, zagotovo boste navdušeni.

Kakšne koristi nam prinašajo zdrava pljuča in debelo črevo s pomočjo vadbe Joge obraza?

  • Poskrbi za boljši imunski sistem in vsesplošno moč telesa, vaše duševne in intelektualne zmogljivosti so na višjem nivoju, kot so bile nekoč.
  • Koža bo zdrava, močna, gladka, elastična in brez vidno velikih por. Ali ste vedeli, da pore kažejo na zmanjšano delovanje pljuč.?
  • Koža ima manj gubic na čelu, vaša nasolabialna guba (poteka od nosnih do ustnih kotičkov) bo občutno manjša ali izbrisana. Področje desnega obraza po lepše. Saj so to področja, ki se povezujejo z organom pljuč.
  • Negativna čustva se bodo razblinila, zaradi česar se bo žalost preoblikovala v radost, imeli boste več energije bolj boste odprti.
  • Vadba poskrbi za pravilen dih. Dobro je vedeti, saj je dih zdravilo vseh zdravil, brezplačno in non-stop pri roki.
  • Lažje obvladujete zadeve v življenju, delujete v pravi smeri.
  • Poskrbimo za dihala (kratek dih, kašelj, bronhitis, …) .
  • Ali pogosto kašljate med tretjo in peto uro zjutraj?
  • Ali imate več težav s pljuči v obdobju med avgustom in oktobrom (dihalna stiska, sluz v pljučih, …)?
  • Povečamo aktivnost črevesja.

V kolikor ste odgovorili z DA vsaj na eno trditev, potem se prijavite na predstavitev ali tečaj.

Ko boste znanje osvojili, lahko  vaje  delate z nami ali sami doma.

Ali poznate še koga, ki bi na  katerokoli trditev odgovoril z DA, potem bodite prijazni in mu posredujte članek in mu polepšajte življenje?

Dajati, pomeni dobivati.  😉

Izkusite edinstveno vadbo na svetu za mlajši videz, hormonsko ravnovesje

in pomladitev organov in možganov na naraven način.

V jesenskem času moramo poskrbeti za pljuča – dihalni sistem in debelo črevo, ki sta glavna organa elementa kovine po teoriji Tradicionalne kitajske medicine. To je čas največje aktivnosti pljučnega meridiana, njegovo razstrupljanje in gibanje se začne. Pljučno energijo je potrebno ohranjati polno, čisto in tiho.

Kako do zdravih pljuč s pomočjo naše vadbe?

To pomeni prakticiranje določenih vaj in tehnik, ki vam bodo pomagale, da razstrupite in intenzivno predihate svoje telo. Okrepili boste pljučni Qi (življenjsko energijo). V pravih časovnih intervalih bomo delali prave stvari, tako podpiramo delovanje organa/ov. Naše telo bo izkoristilo hranilne snovi in odstranilo odpadne snovi.

Stabilizirali bomo simpatično in parasimpatično živčevje, kar nam prinaša moč in hkrati mirnost. Tako dosegamo  čustveno stabilnost, energijo, voljo in veselje. Kajti pljuča so center moči in poguma.

Z upoštevanjem teh življenjskih zakonitosti bomo dovolili vsakemu notranjemu organu, da bo v dobrem stanju in kakovostnem delovanju.

Pomembno se je vzdržati kajenja in žalosti, čustva pljuč. Zaradi česar nam bodo hvaležne ledvice in prebava pozimi. Zdrava energetsko polna pljuča poskrbijo za telesne sposobnosti shranjevanja pozimi

Zdrava pljuča za zdravje, dolgoživost, vitalnost, lepoto in duševnost.

Naučite si vzeti čas zase in za drobne radosti, ki vas razveselijo in energetsko napolnijo, pa čeprav je to le naš tečaj.

Opravite ga samo enkrat v življenju.

Zazrite se vase in naredite nekaj zase.

Z veseljem bo z vami Brigita Lorenčič (1963),  licenčna mojstrica joge obraza.

   PRIJAVNICA  

Na voljo so lokacije Štajerske in Pomurja --> tukaj

 

Ali vas morda še zanima?

Organe vzdržujemo z zdravilnimi kozmičnimi zvoki. Članek preberite  ---> tukaj

Sledite nam na Fb strani:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial