Joga Sprememb

Ali želite imeti polne lepo oblikovane ustnice?


Trenirajmo KROŽNO USTNO MIŠICO

Sočasno skrbimo za lepoto in zdravje! Usta so glavno krožišče, so točka stabilnosti obraza, ker so nanje pripete ostale mišice. Nanje je usmerjena celotna gravitacija obraza, še posebej obnosne in lične mišice močno pritiskajo na področje ust.

Zato se zgodi!

Gubica obupa oziroma nasolabialna gubica, ki potega od nosnih do ustnih kotičkov. Odpravimo jo lahko tudi 100 %. Področje okoli ust z leti izgublja volumen in se umika navznoter.

Usta so z leti vedno bolj prazna, mala in izgubljajo srčasto obliko na zgornji ustnici. Predvsem zgornja ustnica se z leti prazni in je vedno manjša. Spodnja ustnica se veča in polni zaradi gravitacije.

Kaj dosegamo z vadbo?

Usta so vedno bolj polna, sorazmerna, gubice odpravimo ali zmanjšamo, koža je lepša, sijoča in zdrava. prejpotemPodročje ust se povezuje tudi z maternico in jajčniki ter pri moških z modo in prostato, zaradi česar z vadbo stimuliramo in krepimo spolne organe.

Dvignemo ustne kotičke, ko padejo se nam usta povesijo navzdol. V kolikor se to zgodi, nam ženskam padejo prsi, medenica in zadnjica. Moškim pa moda.

S treningom dvignemo mišico v ustnih kotičkih, sočasno dvigujemo pripadajoče gravitirane organe. Zakaj? Boste izvedeli na tečaju. V kolikor treniramo to področje, sočasno pomladimo reproduktivne organe, vadba nam vrača mladosten videz in vitalnost.

Vse to in še marsikaj na "Osnovem tečaju po sistemu: Savinine joge obraza". 

Toplo vabljeni na tečaj. Resnično edinstvena vadba na svetu! Vložen denar se vam bo pomnoženo povrnil v obliki mlajšega videza in sijočega zdravja.

Poskrbite zase! Nikoli ni prehitro in ne prepozno.

Prijavite se na brezplačno predstavitveno delavnico ali tečaj!  

Brigita (1963), mojstrica joge obraza

PRIJAVNICA

 

Sledite nam na Fb strani:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial