BREZPLAČNA PREDSTAVITEV 

Brezplačna predstavitev  "JOGE OBRAZA po sistemu: Savine Atai" - Prisrčno vabljeni!

( Brigita Lorenčič, mojstrica joge obraza, letnik 1963)

Komu je brezplačna prestavitev namenjena?

✅ Za popolne začetnike, kot tudi za tiste, ki že poznate jogo obraza;

✅ Vadba joge obraza je primerna tako za ženske kot za moške;

✅ Za vse, ki želite izboljšati kvaliteto življenja, imeti stik z lastnim telesom ter osebnostno napredovati.

Kje lahko preberem več o Brigitini zgodbi?

Brigita poučuje z neutrudno vztrajnostjo od leta 2012. Njeno zgodbo preberi tukaj > klik.

Kako bo brezplačna predstavitev potekala?

✅ Naučil/a se boš par  osnovnih vaj joge obraza;

✅ Občutil/a boš  mišice na obrazu;

✅ Izvedel/a boš za številne koristi vadbe joge obraza ( pomoč pri hujšanju, uravnovešanje hormonov, zdrava menstruacija, kako pozitivno vpliva na možgane, živčevje in na žleze). Več o koristih vadbe lahko prebereš na dnu te strani;

✅ Videl/a boš fotografije preobrazbe obraza prej in potem.

✅ Slikice pomladitve obraza si lahko ogledaš tudi na tej povezavi > klik.

Zagotovo boš zadovoljna/en in navdušen/a! Če želiš deliti novo zanje, pripelji prijatelje. Vodena joga obraza se izvaja izključno v demonstrativne namene.

 


Koledar dogodkov

Brezplačna Zoom predstavitev

 

KJE:       preko spletne aplikacije Zoom v živo.

                Namestite si jo tukaj > klik

KDAJ:   sreda, 28. 07.  ob  20. - 21. ure

sreda, 25. 08.  0b 20. - 21. ure

Veselimo se vaše udeležbe.

Prosimo za PRIJAVO udeležbe čimprej, ter najkasneje 3 ure pred dogodkom s pripisom termina udeležbe. Link  boste dobili 30 minut pred  dogodkom.

Brezplačna predstavitev je organizirana večkrat letno.

 

MNENJA ZADOVOLJNIH TEČAJNIC

"Ker sem radovedna po naravi, sem se z veseljem prijavila na Brigitino jogo obraza. Bila sem pozitivno presenečena koliko mišic sploh imam na obrazu in kaj vse lahko z njimi počnem! Joga obraza mi je dala dober občutek, da sem nekaj koristnega naredila zase in za svoje hormone, ki že poskakujejo pri mojih 45 letih 🙂 Tudi globoke gube so se zmanjšale in moj obraz je zažarel!

Hvala draga Brigita za super tečaj in za tvojo energijo in vse znanje, ki nam ga daješ med in po tečaju… Super je tudi to, da lahko jogo obraza delam mimogrede v službi, v avtu, na sprehodu in deluje! Zelo priporočam vsem damam 🙂"

- Maggie

 

***

"Jogo obraza prakticiram že nekje 3 mesece in sem resnično zadovoljna. Že opažam razlike, tako v počutju, kot seveda na obrazu. Kadar mi čas dopušča, že zjutraj naredim vaje in vstop v nov dan je resnično lažji 😀 Brigita je super, pozitivna in nasmejana, vedno na voljo za odgovore in nasvete. Vsekakor priporočam!"

- Nina

 

***

Joga obraza, ki jo poučuje mojstrica Brigita po sistemu Savine Atai, vsekakor ni samo joga za obraz. Brigita kot mojstrica obrazne joge namreč dobro pojasni povezavo hormonov celega telesa in kako posamezne jogijske točke obraza vplivajo na organe celega telesa.

Preko Brigite sem začela dojemati jogo čisto drugače; hvaležna sem ji za vse podane informacije in nasvete; še posebno tiste lepotne eliksir nasvete. Zaradi slednjih in vadbe joge obraza še znakov staranja sploh ne opažam, saj sem začela z vadbo pred 30. letom starosti. Iskreno hvaležna Brigiti, da me je pritegnila s svojo energijo in me spoznala tudi z jogo obraza. Vadbo priporočam vsekakor vsem, ki želijo storiti kaj zase.

- Anja

 

***

"Pred približno tremi leti sem se srečala z Jogo obraza, sprememb in še veliko tega, kar mi je dala, bi lahko naštela. Srečala sem se tudi z Brigito našo zlato vaditeljico in voditeljico, ki me je popeljala v en drugačen svet joge kot sem jo do tedaj poznala. Seveda sem bila od začetka malo skeptična, malo se bomo tam pačile, toliko, da pač slišim kaj novega…....a me je zadeva silno presenetila, dobila sem odličen koktail, smooty…:))…novih znanj, veliko trdega a prijetnega in sproščujočega dela, sprostitve misli in duše…le-tej najtežje najdemo mir, ogromno uporabnih nasvetov in napotkov, s katerimi sem zagotovo izboljšala kvaliteto življenja in pospešila, zase lahko rečem kar rehabilitacijo.

Letos bom stara 53 let in se počutim čudovito in velik del zaslug gre prav tej moji jogi, ki je postala ne zgolj vadba, ampak način življenja. Skozi to sem si dovolila tudi, da dam v ospredje svojo, vedno nekje v kotu čepečo žensko, da si dovolim biti ženska in da se trudim biti ženstvena. Velika velika zahvala pa gre tudi naši zlati Brigiti, ki se trudi in nesebično deli vse svoje znanje in vedenja, ki so res obsežna, ki ne kritizira in ne modruje, ker moram priznati nisem ravno strašno samodisciplinirana…:))…ampak te vzpodbuja in dviguje. Hvala Brigita . Vsem velik objem…)))."

- Nada, 53. let

 

***

"Tečaj joge obraza pri Brigiti toplo priporočam vsem, ki bi želeli narediti nekaj zase – ne le prikriti kakšno obrazno gubico, ampak poskrbeti predvsem za svoje hormonsko ravnovesje in boljše počutje.

Brigita ni samo mojstrica obraznih vaj, ki jih vse nazorno predstavi in razloži, ampak tudi pozitivna in prijetna oseba, ki ob vajah na simpatičen in zanimiv način poda še marsikatero drugo koristno informacijo. Ne vem, kako je sicer na tečajih, ampak naš je potekal v res prijetnem in sproščenem vzdušju, tečajnice smo med vajami kar pogumno zastavljale včasih tudi malce “čudna” vprašanja, na katera pa je Brigita vedno odgovorila, veliko je bilo tudi smeha.

Po vsaki vadbi sem se počutila sproščeno in nekako izpolnjeno, čeprav moram priznati, da so me včasih bolele vse obrazne mišice. Brigita, hvala za ta tečaj, tudi po njem vsakič z veseljem odprem in preberem tvojo pošto, saj je v njej vedno kak koristen nasvet in pozitivna misel, ki mi poboža dušo, me napolni z energijo in me spomni, da naredim kakšno vajo. Se že veselim našega ponovnega srečanja. "

- Bojana

 

 

PREDSTAVITEV V ŽIVO 

Ni na voljo.

Na lokacijah:

CELJE; Mariborska c. 86, Sprostitveni center Aura /

PTUJ; Rajšpova ul. 15 a (pri Qlandiji), Center Bodylife /

MARIBOR; Vetrinjska ul. 10, Tempelj Sonca /

SLO. BISTRICA; Partizanska ul. 22, Ljudska univerza /

(Prosimo za PRIJAVO udeležbe do 24 ur pred dogodkom.)

 

 

 

Kakšen je namen treninga mišic na obrazu?

Prinaša nam občutno mlajši videz obraza ter dobro počutje!  Edinstvena vadba na svetu briše gubice, upadlo kožo dvigne in učvrsti, vzpodbuja hormonsko ravnovesje, stimulira pomladitev organov in kondicijo možganov, krepi imunski sistem. Ter še mnogo več!

Regeneracija in vitalnost!  Dokler smo živi, lahko regeneriramo vse: mišice, živčevje, žleze, možgane, …Privoščite si obnovo - prijavite se!

 

Katere koristi nam prinaša joga obraza?

✅  Mnenje angi-aging medicine je: »V kolikor ste v hormonskem neravnovesju že 10 let boste hormone uravnovesili v roku enega leta vadbe joge obraza, na naraven način.«

✅ Medicinsko je dokazano da z vadbo joge obraza dosegamo hormonsko ravnovesje, ker aktiviramo, stimuliramo in balansiramo žleze  in notranje organe.

( Od ravnovesja hormonov so odvisni na primer srce, ledvica, vranica, mišice, možgani, hipofiza, kosti, krvno-žilni sistem in psihično počutje. Tolikšno obremenitev, ki nastane zaradi hormonskega neravnovesja lahko odpravimo na popolnoma naraven način.)

✅ Vadba aktivira delovanje ledvic in uravnovesi hormone nadledvičnih žlez. Pomlajevalna energija se namreč rojeva v ledvicah, ki ohladijo, osvežijo in obnavljajo telo.

✅  RAZSTRUPLJANJE TELESA: Zato ker z vadbo sluznice našega organizma navlažimo, se ledvice in nadledvične žleze okrepijo in predstavljajo pogon za jetra, zaradi česar se lahko začne razstrupljanje črevesja. Ko odvajamo strupe iz telesa, se naša tkiva revitalizirajo, nahranijo in zmehčajo, živčni sistem ter kosti se razbremenijo, poleg tega lažje dosežemo umirjenost uma.

✅ Spodbuja delovanje limfnih žil ali belih krvničk, da bodo hitreje pospravile balast, bakterije, nečistoče, strupene snovi ter izločanje odvečne vode, ki se kaže na obrazu kot napihnjeni podočnjaki, ter utečenost nog, kot na primer pri nosečnicah;

✅ Odpravlja PMS in v obdobje menopavzo preidemo brez vročinskih oblivov;

✅ Celulit se topi, kosti se ne sušijo in ohranjajo prožnost;

✅ Ne krepimo samo svojih mišic na obrazu ampak tudi notranjost in bistvo. Odpravili bomo premočna škodljiva čustva (žalost, jeza, strah, skrb …), zaradi česar lažje nadzorujemo tesnobe, se borili zoper stres in lajšali depresijo;

✅ Treniramo tako možgane, kot žleze v glavi. V kolikor je v naši ‘direktorski pisarni’ vzpostavljena pretočnost, ter je v njej dovolj kisika, se nam proizvajajo najpomembnejši hormoni in nevrotransmitorji. Vključno s serotoninom, hormonom sreče;

  

"Življenje je kot vožnja s kolesom.  Da bi ohranil ravnotežje se moraš premikati." - Albert Einstein -

 

Ali želite svoje znanje joge obraza graditi, dograditi ter dovršiti?

Na voljo je:,

* osnovna vadba, več preberite tukaj >>>

* »Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza«, tukaj >>>

*  napredna vadba, tukaj >>>

Z veseljem vas pričakujem!

Brigita Lorenčič (1963), licenčna mojstrica joge obraza