BREZPLAČNA PREDSTAVITEV JOGE OBRAZA

 

brezplačna

 

Brezplačna predstavitev z vedno nasmejano, motivirano in pozitivno Brigito.

 

Brezplačna predstavitev  "JOGE OBRAZA po sistemu: Savine Atai" - Prisrčno vabljeni!

Pod vodstvom izkušene mojstrice Brigite (1963), poučuje od leta 2012. 

Primerno za vse od  15. - 90. leta.

Odkrili boste nekaj osnovnih vaj joge obraza, občutili mišice na obrazu, slišali za številne koristi, videli slike prej in potem.

Zagotovo boste zadovoljni in navdušeni! S seboj pripeljite prijatelje in si popestrite dan. Vodena joga obraza se izvaja izključno v demonstrativne namene. 

 

Koledar dogodkov 

BREZPLAČNA ZOOM PREDSTAVITEV

 

KJE:       preko spletne aplikacije Zoom v živo. Namestite si jo tukaj >>>

KDAJ:   sreda, 07. 04. ob 9. - 10.  ter  ob 19. - 20.

Veselimo se vaše udeležbe.

Prosimo za PRIJAVO udeležbe do 24 ur ter najkasneje 3 ure pred dogodkom s pripisom ure udeležbe. Link vabilo boste dobili 30 minut pred dogodkom.

Brezplačna predstavitev je organizirana večkrat letno.

MNENJA STRANK

 

Ker sem radovedna po naravi, sem se z veseljem prijavila na Brigitino jogo obraza. Bila sem pozitivno presenečena koliko mišic sploh imam na obrazu in kaj vse lahko z njimi počnem! Joga obraza mi je dala dober občutek, da sem nekaj koristnega naredila zase in za svoje hormone, ki že poskakujejo pri mojih 45 letih 🙂 Tudi globoke gube so se zmanjšale in moj obraz je zažarel! Hvala draga Brigita za super tečaj in za tvojo energijo in vse znanje, ki nam ga daješ med in po tečaju… Super je tudi to, da lahko jogo obraza delam mimogrede v službi, v avtu, na sprehodu in deluje! Zelo priporočam vsem damam 🙂 - Maggie

 

"Hej hej, pred približno tremi leti sem se srečala z Jogo obraza, sprememb in še veliko tega, kar mi je dala, bi lahko naštela. 

Srečala sem se tudi z Brigito našo zlato vaditeljico in voditeljico, ki me je popeljala v en drugačen svet joge kot sem jo do tedaj poznala. Seveda sem bila od začetka malo skeptična, malo se bomo tam pačile, toliko, da pač slišim kaj novega….

...a me je zadeva silno presenetila, dobila sem odličen koktail, smooty…:))…novih znanj, veliko trdega a prijetnega in sproščujočega dela, sprostitve misli in duše…le-tej najtežje najdemo mir, ogromno uporabnih nasvetov in napotkov, s katerimi sem zagotovo izboljšala kvaliteto življenja in pospešila, zase lahko rečem kar rehabilitacijo.

Letos bom stara 53 let in se počutim čudovito in velik del zaslug gre prav tej moji jogi, ki je postala ne zgolj vadba, ampak način življenja.

Skozi to sem si dovolila tudi, da dam v ospredje svojo, vedno nekje v kotu čepečo žensko, da si dovolim biti ženska in da se trudim biti ženstvena.

Velika velika zahvala pa gre tudi naši zlati Brigiti, ki se trudi in nesebično deli vse svoje znanje in vedenja, ki so res obsežna, ki ne kritizira in ne modruje, ker moram priznati nisem ravno strašno samodisciplinirana…:))…ampak te vzpodbuja in dviguje.

Hvala Brigita za to in upam, da nas bo kmalu dovolj, da bomo imele kar redne tedenske vadbe, to si res zelo želim. Vsem velik objem…)))." - Nada

 

 

Joga obraza, ki jo poučuje mojstrica Brigita po sistemu Savine Atai, vsekakor ni samo joga za obraz.

Brigita kot mojstrica obrazne joge namreč dobro pojasni povezavo hormonov celega telesa in kako posamezne jogijske točke obraza vplivajo na organe celega telesa.

Preko Brigite sem začela dojemati jogo čisto drugače; hvaležna sem ji za vse podane informacije in nasvete; še posebno tiste lepotne eliksir nasvete. Zaradi slednjih in vadbe joge obraza še znakov staranja sploh ne opažam, saj sem začela z vadbo pred 30. letom starosti.

Iskreno hvaležna Brigiti, da me je pritegnila s svojo energijo in me spoznala tudi z jogo obraza. Vadbo priporočam vsekakor vsem, ki želijo storiti kaj zase. - Anja

 

Jogo obraza prakticiram že nekje 3 mesece in sem resnično zadovoljna. Že opažam razlike, tako v počutju, kot seveda na obrazu. Kadar mi čas dopušča, že zjutraj naredim vaje in vstop v nov dan je resnično lažji 😀 Brigita je super, pozitivna in nasmejana, vedno na voljo za odgovore in nasvete. Vsekakor priporočam! - Nina

 

"Tečaj joge obraza pri Brigiti toplo priporočam vsem, ki bi želeli narediti nekaj zase – ne le prikriti kakšno obrazno gubico, ampak poskrbeti predvsem za svoje hormonsko ravnovesje in boljše počutje.

Brigita ni samo mojstrica obraznih vaj, ki jih vse nazorno predstavi in razloži, ampak tudi pozitivna in prijetna oseba, ki ob vajah na simpatičen in zanimiv način poda še marsikatero drugo koristno informacijo.

Ne vem, kako je sicer na tečajih, ampak naš je potekal v res prijetnem in sproščenem vzdušju, tečajnice smo med vajami kar pogumno zastavljale včasih tudi malce “čudna” vprašanja, na katera pa je Brigita vedno odgovorila, veliko je bilo tudi smeha.

Po vsaki vadbi sem se počutila sproščeno in nekako izpolnjeno, čeprav moram priznati, da so me včasih bolele vse obrazne mišice.

Brigita, hvala za ta tečaj, tudi po njem vsakič z veseljem odprem in preberem tvojo pošto, saj je v njej vedno kak koristen nasvet in pozitivna misel, ki mi poboža dušo, me napolni z energijo in me spomni, da naredim kakšno vajo. Se že veselim našega ponovnega srečanja. " - Bojana

 

2. PREDSTAVITEV V ŽIVO

          NI NA VOLJO

 

 

 

 

Na lokacijah:

* CELJE; Mariborska c. 86, Sprostitveni center Aura /

* PTUJ; Rajšpova ul. 15 a (pri Qlandiji), Center Bodylife /

* MARIBOR; Vetrinjska ul. 10, Tempelj Sonca /

* SLO. BISTRICA; Partizanska ul. 22, Ljudska univerza /

Prosimo za PRIJAVO udeležbe do 24 ur pred dogodkom.

 

Joga obraza za občutno mlajši videz obraza in dobro počutje!

Edinstvena vadba na svetu briše gubice, upadlo kožo dvigne in učvrsti, vzpodbuja hormonsko ravnovesje,

stimulira pomladitev organov in kondicijo možganov, krepi imunski sistem. Ter še mnogo več!

Regeneracija in vitalnost

Dokler smo živi, lahko regeneriramo vse: mišice, živčevje, žleze, možgane, …

Privoščite si obnovo - prijavite se!

 

Ali vas zanima kaj koristnega nam prinaša joga obraza?

 

Članki:

* Hormoni za sijoče zdravje in lepoto >>>

* Ledvice - izvir zdravja >>>

* Mir in radost ali stres >>>

* Mlajši videz oči >>>

  

Življenje je kot vožnja s kolesom.

Da bi ohranil ravnotežje se moraš premikati. - Albert Einstein -

 

Ali želite znanje nadgraditi?

Na voljo je:

* osnovna vadba, več preberite tukaj >>>

* »Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza«, tukaj >>>

*  napredna vadba, tukaj >>>

 

 

          Z veseljem vas pričakuje Brigita Lorenčič (1963), licenčna mojstrica joge obraza