Joga Sprememb

 


 

Mnenja udeležencev

 

Tina, 45 let

Brigita je zelo pristna in sproščena, delo z njo je zabavno. Tudi vaje, ki se zdijo zahtevne, je pripravljena tako dolgo ponavljati, da postanejo razumljive. Efekti vadbe so vidni že v času tečaja, pri sebi opažam svežino in polnost obraza (45 let), pa ne delam več kot dva do trikrat tedensko, kako bo šele na dolgi rok- se že veselim rezultatov. Vsekakor priporočam, vadba seže veliko dlje od naravnega liftinga obraza, krepi tudi imunski sistem in vzpodbuja hormonsko ravnovesje.

***

Nada, 53 let

Hej hej, pred približno tremi leti sem se srečala z Jogo obraza, sprememb in še veliko tega, kar mi je dala, bi lahko naštela. Srečala sem se tudi z Brigito našo zlato vaditeljico in voditeljico, ki me je popeljala v en drugačen svet joge kot sem jo do tedaj poznala. Seveda sem bila od začetka malo skeptična, malo se bomo tam pačile, toliko, da pač slišim kaj novega…. a me je zadeva silno presenetila, dobila sem odličen koktail, smooty…:))…novih znanj, veliko trdega a prijetnega in sproščujočega dela, sprostitve misli in duše…le-tej najtežje najdemo mir, ogromno uporabnih nasvetov in napotkov, s katerimi sem zagotovo izboljšala kvaliteto življenja in pospešila, zase lahko rečem kar rehabilitacijo.

Letos bom stara 53 let in se počutim čudovito in velik del zaslug gre prav tej moji jogi, ki je postala ne zgolj vadba, ampak način življenja. Skozi to sem si dovolila tudi, da dam v ospredje svojo, vedno nekje v kotu čepečo žensko, da si dovolim biti ženska in da se trudim biti ženstvena. Velika velika zahvala pa gre tudi naši zlati Brigiti, ki se trudi in nesebično deli vse svoje znanje in vedenja, ki so res obsežna, ki ne kritizira in ne modruje, ker moram priznati nisem ravno strašno samodisciplinirana…:))…ampak te vzpodbuja in dviguje. Hvala Brigita za to in upam, da nas bo kmalu dovolj, da bomo imele kar redne tedenske vadbe, to si res zelo želim. Vsem velik objem…)))  

***

Anja, 28 let

Joga obraza, ki jo poučuje mojstrica Brigita po sistemu Savine Atai, vsekakor ni samo joga za obraz. Brigita kot mojstrica obrazne joge namreč dobro pojasni povezavo hormonov celega telesa in kako posamezne jogijske točke obraza vplivajo na organe celega telesa. Preko Brigite sem začela dojemati jogo čisto drugače; hvaležna sem ji za vse podane informacije in nasvete; še posebno tiste lepotne eliksir nasvete 🙂 Zaradi slednjih in vadbe joge obraza še znakov staranja sploh ne opažam, saj sem začela z vadbo pred 30. letom starosti 🙂 Iskreno hvaležna Brigiti, da me je pritegnila s svojo energijo in me spoznala tudi z jogo obraza. Vadbo priporočam vsekakor vsem, ki želijo storiti kaj zase. 

***

Nina

Jogo obraza prakticiram že nekje 3 mesece in sem resnično zadovoljna. Že opažam razlike, tako v počutju, kot seveda na obrazu. Kadar mi čas dopušča, že zjutraj naredim vaje in vstop v nov dan je resnično lažji 😀 Brigita je super, pozitivna in nasmejana, vedno na voljo za odgovore in nasvete. Vsekakor priporočam!  

***

Maggie, 45 let

Ker sem radovedna po naravi, sem se z veseljem prijavila na Brigitino jogo obraza. Bila sem pozitivno presenečena koliko mišic sploh imam na obrazu in kaj vse lahko z njimi počnem! Joga obraza mi je dala dober občutek, da sem nekaj koristnega naredila zase in za svoje hormone, ki že poskakujejo pri mojih 45 letih 🙂 Tudi globoke gube so se zmanjšale in moj obraz je zažarel! Hvala draga Brigita za super tečaj in za tvojo energijo in vse znanje, ki nam ga daješ med in po tečaju… Super je tudi to, da lahko jogo obraza delam mimogrede v službi, v avtu, na sprehodu in deluje! Zelo priporočam vsem damam 🙂 

***

Anonimna

Pri meni deluje, prebudiš zaspane mišice, seveda pa moraš delati vaje, ki se jih učiš na tečaju, najbolj je učinkovit jutranji ritual. 

***

D.C.

Moram priznati, da sem se na tečaj prijavila iz same radovednosti, ne pa toliko iz razloga, da že rabim zakriti sledi gubanja. 😀 Ta tečaj pri Brigiti je zelo koristen, ne samo zaradi vaj, ki nam jih je pokazala, izvedeli smo še veliko drugih koristnih stvari. Imela sem to priložnost, da sem bila del fantastične ekipe in tudi smeha ni primanjkovalo. Všeč mi je tudi to pri Brigiti, ker nas ažurno obvešča s koristnimi informacijami in nas pridno spodbuja. Vesela sem, da sem se udeležila tečaja in ga tudi z veseljem priporočam!    

***

Alenka

Na jogi obraza sem pridobila veliko informacij o tem, kako pomembno je spreminjanje vzorcev, navad in ritualov. Jutranji ritual polepša in olajša vsak novi dan. Voditeljica tečaja Brigita je krasna oseba, ki te popelje v nov način življenja na lahkoten način.    

***

Anej

Z jogo obraza sem bil zelo zadovoljen. Voditeljica je vaje zelo nazorno predstavila. Na tečaju sem izvedel tudi dosti drugih informacij, kako izboljšati kvaliteto življenja. Priporočam  

***

Bojana

Tečaj joge obraza pri Brigiti toplo priporočam vsem, ki bi želeli narediti nekaj zase – ne le prikriti kakšno obrazno gubico, ampak poskrbeti predvsem za svoje hormonsko ravnovesje in boljše počutje. Brigita ni samo mojstrica obraznih vaj, ki jih vse nazorno predstavi in razloži, ampak tudi pozitivna in prijetna oseba, ki ob vajah na simpatičen in zanimiv način poda še marsikatero drugo koristno informacijo.

Ne vem, kako je sicer na tečajih, ampak naš je potekal v res prijetnem in sproščenem vzdušju, tečajnice smo med vajami kar pogumno zastavljale včasih tudi malce “čudna” vprašanja, na katera pa je Brigita vedno odgovorila, veliko je bilo tudi smeha. Po vsaki vadbi sem se počutila sproščeno in nekako izpolnjeno, čeprav moram priznati, da so me včasih bolele vse obrazne mišice. Brigita, hvala za ta tečaj, tudi po njem vsakič z veseljem odprem in preberem tvojo pošto, saj je v njej vedno kak koristen nasvet in pozitivna misel, ki mi poboža dušo, me napolni z energijo in me spomni, da naredim kakšno vajo. Se že veselim našega ponovnega srečanja. 

***

Petra

Moj osebni zemljevid me je prejšnji četrtek kljub preračunavanju in izbiri stranskih poti ponovno pripeljal na pravo pot. Znanka iz Savinine spletne šole me je povabila na Brigitino obnovitveno vadbo joge obraza. Čeprav jogo obraza izvajam (preko spleta) že dve leti, sem bila presenečena nad Brigitinim znanjem in pristopom. Z individualnimi korekcijami izvedbe določenih vaj, sem s pomočjo njenih nasvetov prišla do novih spoznanj. Hvala za diagnostiko obraza in nasvete. Z veseljem jih bom upoštevala. In kaj je najpomembnejše, dobila sem energijo za ponovni zagon. BRIGITA, HVALA!

***

*

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial