Joga Sprememb

Več tisoč udeležencev iz celotne Slovenije potrjuje uspešnost čudovite in enostavne vadbe.

Kaj pravijo drugi?

Efekti vadbe so vidni že v času tečaja. Opažam svežino in polnost obraza, pa ne delam več kot dva - trikrat tedensko, kako bo šele na dolgi rok- se že veselim rezultatov. Vsekakor priporočam, vadba seže veliko dlje od naravnega liftinga obraza, krepi tudi imunski sistem in vzpodbuja hormonsko ravnovesje.
Tina, 45 let
Moram priznati, da sem se na tečaj prijavila iz same radovednosti, ne pa toliko iz razloga, da že rabim zakriti sledi gubanja. Ta tečaj pri Brigiti je zelo koristen, ne samo zaradi vaj, ki nam jih je pokazala, izvedeli smo še veliko drugih koristnih stvari. Imela sem to priložnost, da sem bila del fantastične ekipe in tudi smeha ni primanjkovalo. Všeč mi je tudi to pri Brigiti, ker nas ažurno obvešča s koristnimi informacijami in nas pridno spodbuja. Vesela sem, da sem se udeležila tečaja in ga tudi z veseljem priporočam!
D. C.
Pri meni deluje, prebudiš zaspane mišice, seveda pa moraš delati vaje, ki se jih učiš na tečaju, najbolj je učinkovit jutranji ritual.
Anonimna
Na jogi obraza sem pridobila veliko informacij o tem, kako pomembno je spreminjanje vzorcev, navad in ritualov. Voditeljica tečaja Brigita je krasna oseba, ki te popelje v nov način življenja na lahkoten način. Jutranji ritual polepša in olajša vsak dan.
Alenka
Seveda sem bila od začetka malo skeptična, malo se bomo tam pačile, toliko, da pač slišim kaj novega…. a me je zadeva silno presenetila, dobila sem odličen koktail, smooty…:))…novih znanj, veliko trdega a prijetnega in sproščujočega dela, sprostitve misli in duše…le-tej najtežje najdemo mir, ogromno uporabnih nasvetov in napotkov, s katerimi sem zagotovo izboljšala kvaliteto življenja in pospešila, zase lahko rečem kar rehabilitacijo. Letos bom stara 53 let in se počutim čudovito in velik del zaslug gre prav tej moji jogi, ki je postala ne zgolj vadba, ampak način življenja. Skozi to sem si dovolila tudi, da dam v ospredje svojo, vedno nekje v kotu čepečo žensko, da si dovolim biti ženska in da se trudim biti ženstvena.
Nada, 53 let
Ker sem radovedna po naravi, sem se z veseljem prijavila na Brigitino jogo obraza. Bila sem pozitivno presenečena koliko mišic sploh imam na obrazu in kaj vse lahko z njimi počnem! Joga obraza mi je dala dober občutek, da sem nekaj koristnega naredila zase in za svoje hormone, ki že poskakujejo pri mojih 45 letih Tudi globoke gube so se zmanjšale in moj obraz je zažarel! Hvala draga Brigita za super tečaj in za tvojo energijo in vse znanje, ki nam ga daješ med in po tečaju… Super je tudi to, da lahko jogo obraza delam mimogrede v službi, v avtu, na sprehodu in deluje! Zelo priporočam vsem damam.
Maggie, 45 let
Z jogo obraza sem bil zelo zadovoljen. Voditeljica je vaje zelo nazorno predstavila. Na tečaju sem izvedel tudi dosti drugih informacij, kako izboljšati kvaliteto življenja. Priporočam.
Anej
Vstopite v svet Joge obraza in napravite iz ene ženske podobe drugo mladostnejšo podobo, nikoli več se ne boste hoteli vrniti v obdobje tiste prve … :))
Anonimna
Moj osebni zemljevid me je prejšnji četrtek kljub preračunavanju in izbiri stranskih poti ponovno pripeljal na pravo pot. Znanka iz Savinine spletne šole me je povabila na Brigitino obnovitveno vadbo joge obraza. Čeprav jogo obraza izvajam (preko spleta) že dve leti, sem bila presenečena nad Brigitinim znanjem in pristopom. Z individualnimi korekcijami izvedbe določenih vaj, sem s pomočjo njenih nasvetov prišla do novih spoznanj. Hvala za diagnostiko obraza in nasvete. Z veseljem jih bom upoštevala. In kaj je najpomembnejše, dobila sem energijo za ponovni zagon. Brigita, hvala!
Petra
Tečaj joge obraza pri Brigiti toplo priporočam vsem, ki bi želeli narediti nekaj zase – ne le prikriti kakšno obrazno gubico, ampak poskrbeti predvsem za svoje hormonsko ravnovesje in boljše počutje. Naš tečaj je potekal v res prijetnem in sproščenem vzdušju, tečajnice smo med vajami kar pogumno zastavljale včasih tudi malce “čudna” vprašanja, na katera pa je Brigita vedno odgovorila, veliko je bilo tudi smeha. Po vsaki vadbi sem se počutila sproščeno in nekako izpolnjeno, čeprav moram priznati, da so me včasih bolele vse obrazne mišice. Brigita, hvala za ta tečaj, tudi po njem vsakič z veseljem odprem in preberem tvojo pošto, saj je v njej vedno kak koristen nasvet in pozitivna misel, ki mi poboža dušo, me napolni z energijo in me spomni, da naredim kakšno vajo.
Bojana
Karkoli že počnemo za sebe in na sebi dobrega, se odraža na zunaj. Joga obraza pri Brigiti? Izkušnja z njo kot vaditeljico je res super! Tečajnice smo med drugim pridobile kup informacij in napotkov, ki so v vsakdanjem norem tempu življenja še kako dobrodošli in uporabni. Zato hvala Brigiti in vsem puncam, ki smo se spodbujale na tečaju na Ptuju! Vse dobro želim!
Zdenka, 53 let
Joga obraza, ki jo poučuje mojstrica Brigita po sistemu Savine Atai, vsekakor ni samo joga za obraz. Brigita kot mojstrica obrazne joge namreč dobro pojasni povezavo hormonov celega telesa in kako posamezne jogijske točke obraza vplivajo na organe celega telesa. Iskreno hvaležna Brigiti, da me je pritegnila s svojo energijo in me spoznala tudi z jogo obraza. Vadbo priporočam vsekakor vsem, ki želijo storiti kaj zase.
Anja, 45 let
Obrazno jogo z Brigito delam že okoli leto dni. Zagotovo mi je spremenila življenje. Moj obraz se je hitro dvignil, in kot da bi se izbrisali spomini iz življenja pred obrazno jogo, ki so bili vidni na mojem obrazu. Žalosti, travme, bolezni, pa tudi preveč veselja Joga obraza učvrščuje moj obraz, definirala je mojo čeljust, dvignila lica in razprla oči, ljudje okoli mene pa me sprašujejo kaj delam, da imam tako lepo kožo na obrazu. Brigitina posebnost je, da razkrije vse svoje znanje z različnih področij, kot je taoistična medicina in ajurveda in ima res kvaliteten program. Vedno pa je tudi pripravljena pomagati na osebni ravni! Lepo jo je tudi gledati skozi njeno zgodbo, saj postaja vse bolj cvetoča.
Nuša, 34 let
Za jogo obraza sem se odločila zaradi upočasnitve staranja, vendar sem sčasoma ugotovila, da je to samo stranskega pomena. Končno imam urejen menstrualni cikel, skoraj nič boleče menstruacije, le te so se tudi skrajšale, odličen spanec, ni več težav s prebujanjem zjutraj. Joga obraza je moje darilo sebi. Brigita srčna hvala.
Nina
Osnovni tečaj joge obraza sem naredila pred približno osmimi leti. Nekaj časa sem hodila na vaje, kasneje sem sama doma občasno delala. Moja želja po nadaljevanju joge obraza je ostala. Pred kratkim sem zasledila na facebooku Brigitino jogo obraza, katera me je takoj pritegnila in v trenutku sem se odločila, da se udeležim njene vadbe. Prijetno sem bila presenečena, vadba odlična, natančno opisane posamezne vaje, koristne informacije o hormonih in stimulaciji posameznih organov. Priporočam vadbo in veselim se naslednjega srečanja z Brigito.
Anita, 56 let
Po štirih mesecih osnovnega tečaja in vadbe joge obraza z Brigito, opažam pozitivne spremembe, ne samo v počutju, energiji in zunanjem izgledu, temveč tudi pri uravnavanju hormonov, kar je tudi bil razlog, da sem se odločila za osvojitev tega znanja. Najhvaležnejša Brigiti in tudi sebi sem prav zaradi manj težav v času pms in med menstruacijo. Menstruacije so sicer še vedno močne, nimam pa več intenzivnih bolečin, kot vsa leta prej. Vsakič sem morala vzeti protibolečinske tablete, zdaj jih že četrti mesec ne rabim, saj so bolečine veliko znosnejše. Hormonsko sem opazila najhitrejše spremembe, kar me je dodatno motiviralo, da pridno delam še naprej. Tudi koža na obrazu se mi je izboljšala. Manj je nepravilnosti, polt je svetleča, obraz mi bolj sije. Jogo obraza z Brigito, svetujem vsem, ki si želijo sprememb, ki si znajo vzeti nekaj minut časa na dan zase, in ki si želijo biti bolj zdravi in lepši – od znotraj in navzven. Brigita znanje podaja jasno, zanimivo, opazuje in opozarja vsako tečajnico, vidi se, da obožuje kar počne in to dela s srcem. Hvaležna sem!
Maja, 37 let
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial