Joga Sprememb

Povrnite mladosten videz oči na naraven način

Brigita Lorenčič (1963), mojstrica joge obraza

Dopustite notranji lepoti na plano s pomočjo »Tečaja po sistemu: Savinine joge obraza, saj pomladi celoten obraz, vrat in dekolte.

Tokrat pa vam želim »odpreti« oči, dušo, obilje in vitalnost.

Učinki joge obraza

Treniramo mišico Orbicularis oris, ki je locirana okoli oči. Koža na zgornji veki se učvrsti in dvigne ter gubice izbrišejo.

Koža na spodnji veki se pomladi. Temni, otečeni ali zabuhli kolobarčki bodo postopoma odpravljeni.

Odplavimo staro zastalo limfno tekočino, s čimer sočasno počistimo  bakterije in odpadke v našem podkožju in pripeljemo novo, svežo limfno tekočino.

Z vadbo se očesna jamica zmanjša, oči se privzdignejo, odprejo ter povečajo, se navlažijo, izostri se nam vid ter regenerirajo utrujene oči.

Obrvi se dvignejo. Vzpodbujamo rast in gostoto dlačic na obrveh in ne bo več izraščanja dolgih dlak.

Kožo okoli oči prekrvavimo ter spodbujamo tvorjenje lastnega kolagena in elastina.

Koža postane hidrirana, saj z vadbo povzročimo navlažitev vseh sluznic v telesu. To bomo dejansko občutili že na prvi vadbi, pri čemer se vam bo na primer povečala proizvodnja sline, prav tako bodo oči navlažene.

Palača obilja in vitalnosti

Področje med obrvmi se po starodavni daoistični metodi imenuje Palača obilja in vitalnosti. Joga obraza nam palačo odpre in aktivira, pri čemer ne brišemo samo gubic med obrvmi, pomaga nam tudi, da se odpremo za življenje in obilje. Aktivira se epifiza in jetrni meridian.

Na spodnjo veko lahko pripeljete »sonce«

Saj le-ta prikazuje vaše skrite sence. Kako? V kolikor balansirate rastni hormon se dvigne povešena koža na spodnji veki. Če se pod očmi pojavijo vrečke in veliko zastale vode je povečini glavni krivec melatonin. V primeru, da imamo velikokrat povišan kortizol so vaše spodnje veke udrte in temne. Ko pade spodnja veka navznoter, je to lahko znak pomanjkanja energije ali preveč hormona estrogena.

Spodnja veka predstavlja izziv, saj jo lahko natrenirate le do približno 50 %, ostalo predstavlja stanje vaše nadledvične žleze oz. hormonsko ne-ravnovesje in količino spanja, ki ga privoščite svojemu telesu v ob pravem času na pravi način. V veliko pomoč bo večerni ritual za nočno regeneracijo.

Oči so okna duše

Jasne in čiste pomenijo jasen duh. Povezane so s celotnim živčevjem. Po taoističnem prepričanju so oči organ energije jang, ki usmerja ves pretok či (življenjske energije) v telesu. Različni predeli oči so povezani z različnimi organi v telesu, zato razkrijejo zdravje celotnega organizma.

V današnjih časih ljudje organ vida uporabljajo mnogo bolj kot v preteklosti, saj z njimi berejo, gledajo televizijo in delajo z računalniki, drugimi elektronskimi napravami in mikroskopi. Zato se hudo naprezajo, kar povzroči večja količina energije z njimi poveznih organov, odteka. S pravilno vadbo joge obraza za oči boste vitalne organe ponovno napolnili z energijo.

Časa ne moremo ustaviti

Staranju kože pa se lahko učinkovito upremo s pomočjo učinkovite in edinstvene vadbe na svetu, saj pomladi vašo kožo in vašemu obrazu vrne mladosten videz, svežino in sijaj.

Edinstvena vadba na svetu, katera poskrbi za naš um, telo in duha.
Deset minut dnevne vadbe že prinaša čudovite rezultate.

Lepota našega obraza bo zasijala, v kolikor treniramo ves obraz, lobanjo, vrat in dekolte, le-tako bo učinek simetrije popoln!

Prepustite se učenju in vodstvu licenčne mojstrice joge obraza.

Prijazno vabljeni na brezplačno promocijsko delavnico.

Izberite “Osnovni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza”.

Zagotovo boste navdušeni! 🙂

PRIJAVITE SE  –> tukaj

Dopustite notranji lepoti na plano – pomladite in odprite oči!

Sledite nam na Fb strani:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial