Ščitnica

Mlajši videz oči enostavno, naravno in hitro

"Osnovni in nadaljevalni tečaj po sistemu:

SAVININE JOGE OBRAZA"

oci

Vsak delček obraza je fenomenalen, ter prinaša super učinke. Preberite zakaj! KROŽNA OČESNA MIŠICA z leti izgublja volumen in se umika navznoter. Zato se oči poglobijo. Z vadbo očesno jamico zmanjšamo, oči se privzdignejo, odprejo ter povečajo.

Čudoviti učinki vadbe!

oci2
Gubice okoli oči zmanjša ali lahko odpravi tudi za 100 %, odvisno od starosti, pridne vadbe obraznih mišic in zdravja.
Oko z vadbo navlažimo, očesno mišico okrepimo in vid izostrimo. Spodnji veki sta najbolj obremenjeni, tanko in razvlečeno kožo učvrstimo, odpravimo podočnjake. Kožo na zgornjih vekah dvignemo in učvrstimo, sočasno dvignemo tudi obrvi. Kožo okoli oči prekrvavimo, kar pa povzroči tvorjenje lastnega kolagena in elastina. To odplavi zastalo limfo, s čimer sočasno počisti/odplavi bakterije in odpadke v našem podkožju. Koža postane bolj hidrirana, saj z vadbo povzročimo navlažitev vseh sluznic v telesu. Kolikor smo mokri, toliko smo mladi. To bomo dejansko občutili že na prvi vadbi, saj se vam bo npr. povečala proizvodnja sline in sluznice navlažile. Učinek pomlajenih oči je viden že v roku do enega meseca.

Kaj nam kaže diagnostika holistične medicine na tem področju?

Upadla zgornja veka nakazuje, da se je povesila vranica. Spodnja veka kaže na stanje ledvic. Z vadbo spodnje veke aktiviramo hipotalamus, živčni center v glavi. Oči so ogledalo duše. Skozi oči poteka jetrni meridian. Z vadbo dosegamo stimulacijo in energetsko polnjenje jeter. V kolikor so naše oči vedno nekoliko priprte, je to kazalnik, da so jetra energetsko prazna ali zapacana, trdijo taoistični mojstri.

Fenomenalna vadba za mlajši videz in sijoče zdravje.
"Zazrite se vase in naredite nekaj zase."

Brigita (1963), mojstrica joge obraza 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook54