VADBA JOGE OBRAZA

Po opravljenem »Osnovnem tečaju po sistemu: Savinine joge obraza« Je na voljo osvežilna, ponavljala, nadgrajena ter bioritemska vadba

Po opravljenem »Nadaljevalnem tečaju po sistemu: Savinine joge obraza« je na voljo napredna vadba. Vabilo se pošilja interno.

Poteka pod vodstvom Brigite Lorenčič (1963), licenčne mojstrice joge obraza.

Z redno in dosledno vadbo vzdržujemo mladosten videz, krepimo zdravje, uravnovešamo hormone, umirjamo premočna čustva, čistimo, energetsko polnimo ter pomladimo organe in povečamo kondicijo možganov. To in še mnogo več!

 Preberi članek: Občutno mlajša in dobrega počutja.

Koledar dogodkov – vadba joge obraza

Enkrat mesečno med septembrom in julijem

CELJE, Sprostitveni center Aura, Mariborska cesta 86

Ponedeljek, 25. 11. 2019 ob 18.30 – 19.45 ure

PTUJ, Center Bodylife, Rajšpova ulica 15 a

Torek, 26. 11. 2019 ob 18.30 – 19.45 ure

MARIBOR, Tempelj Sonca, Vetrinjska ul. 10

Sreda, 27. 11. 2019 ob 18.30 – 19.45 ure

SLOVENSKA BISTRICA, Ljudska univerza, Partizanska ulica 22

Četrtek, 28. 11. ob 18.30 – 19.45 ure

  PRIJAVNICA

Prijave in informacije na: 

Tel.: 040 158 843  *  e-pošta: joga.sprememb@gmail.com

 

Poglobite se vase – naredite nekaj resnično koristnega zase!  🙂 

 

Pogoj za vpis

Vpis na vadbo je mogoč, če ste opravili »Osnovni ali Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza«

V kolikor ste se vaj naučile iz knjige ali DVD-ja ali nimate opravljenega tečaja, programu vadbe ne bi mogli slediti in si lahko napravite nenamerno škodo. Tehnika vadbe je resnično zelo natančna, specifična in edinstvena na svetu ter zaščitena na Uradu za intelektualno lastnino.

Zakaj bi prišli na vadbo?

Krepili bomo globlje mišične plasti in nadgradili formo. Znanje bomo osvežili, nadgradili in intenzivno vadili. Dvakrat letno se toplo priporoča, da en mesec intenzivno vadite sami doma in/ali z našo pomočjo. Učinek podarjenih koristi bo zagotovo potenciran.

Ali potrebujete osebno vodstvo?

Ker si želite še več uspeha v pomlajevanju in vzdrževanju, vendar sami skozi čas niste uspeli, čeprav ste tečaj opravili.
Morda niste bili dovolj vztrajni, natančni pri izvedbi vaj, del ali celotno vajo pozabili. Zato ste nezadovoljni, saj ni pravega uspeha.

Bioritemska vadba

V sklopu osvežujoče ponavljalne osnovne vadbe joge obraza se vključuje 8000 let star taoizem in nekatera osnovna načela kitajske umetnosti obnavljanja organizma. Mnoge od teh metod so bile nekoč znane le v malem krogu elite taoističnih mojstrov in njihovih izbranih učencev.

Ključni pojem je življenjska energija (Chi), ki se s preprostimi vajami vzburi in pomnoži. Življenjska energija kroži v meridijanih (energetskih kanalih) skozi telo in podpira zdravje, vitalnost, uravnoteženost in ustvarjalnost ter duševno izrazno moč.

Naučimo se prebuditi energetsko pretočnost do določenega dela telesa ob pravem času na pravi način.

Letni čas posameznega organa (ledvica/zima, jetra/spomlad, srce/poletje, pljuča/jesen ter vranica/prehod med letnimi časi) pomeni čas, ko ta organ vlada drugim in ima največjo aktivnost.

Taoistični mojstri so že pred tisoči leti odkrili šest zdravilnih zvokov, katerih vibracije vzdržujejo organe v optimalnem stanju in jih obnavljajo. 

Koliko vaditi?

10 minut dnevno je že dovolj za fenomenalne učinke in ohranjanje mladostnega videza in zdravega počutja. Natančna navodila za vadbo glede na vaš tip obraza in kritične predele na njem, boste dobili po individualni diagnostiki obraza od mojstrice joge obraza.

Resnično delamo malo – dobimo veliko!

Tečajnica je zapisala:

Vstopite v svet Joge obraza in napravite iz ene ženske podobe drugo 

mladostnejšo podobo, nikoli več se ne boste hoteli vrniti

v obdobje tiste prve …  :)) 

 PRIJAVNICA

Cena skupinske ali individualne vadbe je tukaj >>>

Z veseljem te pričakujem. Bodi moj izziv.

Brigita (1963), vaša mojstrica joge obraza

Kulturno društvo Astra, sekcija Joga sprememb