VADBA JOGE OBRAZA

Poteka pod vodstvom Brigite Lorenčič (1963), licenčne mojstrice joge obraza.

Z redno in dosledno vadbo vzdržujemo mladosten videz obraza,

krepimo zdravje, uravnovešamo hormone, umirjamo premočna čustva, 

stimuliramo organe in možgane …  

 

Koledar dogodkov

Osvežilna, nadgrajena in bioritemska vadba.

CELJE, Sprostitveni center Aura, Mariborska cesta 86

Ponedeljek, 06. 01. ob 17.45 – 19.00

PTUJ, Center Bodylife, Rajšpova ulica 15 a

Torek, 07. 01. ob 18.30 – 19.45

MARIBOR, Tempelj Sonca, Vetrinjska ul. 10

Sreda, 08. 01. ob 18.30 – 19.45 ure

SLOVENSKA BISTRICA, Ljudska univerza, Partizanska ulica 22

Četrtek, 09. 01. ob 18.30 – 19.45

Skupinska vadba, minimalno 4 udeleženci. Organizirana je 5 – 10 krat v šolskem letu med septembrom in julijem.

Cena / 75 minut: 0,00 € *** novo letno darilo :))

  PRIJAVNICA

e-pošta: joga.sprememb@gmail.com

 

Poglobite se vase – naredite nekaj resnično koristnega zase!  🙂 

 

Pogoj za vpis

Vpis na vadbo je mogoč, če ste opravili »Osnovni ali Nadaljevalni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza«

V kolikor ste se vaj naučile iz knjige ali DVD-ja ali nimate opravljenega tečaja, programu vadbe ne bi mogli slediti in si lahko napravite nenamerno škodo. Tehnika vadbe je resnično zelo natančna, specifična in edinstvena na svetu ter zaščitena na Uradu za intelektualno lastnino.

Po opravljenem »Osnovnem tečaju po sistemu: Savinine joge obraza« Je na voljo osvežilna, ponavljala, nadgrajena ter bioritemska vadba.
Po opravljenem »Nadaljevalnem tečaju po sistemu: Savinine joge obraza« je na voljo napredna vadba. Vabilo se pošilja interno.

Zakaj bi prišli na vadbo?

Krepili bomo globlje mišične plasti in nadgradili formo. Znanje bomo osvežili, nadgradili in intenzivno vadili. Dvakrat letno se toplo priporoča, da en mesec intenzivno vadite sami doma in/ali z našo pomočjo. Učinek podarjenih koristi bo zagotovo potenciran.

Ali potrebujete osebno vodstvo?

Ker si želite še več uspeha v pomlajevanju in vzdrževanju, vendar sami skozi čas niste uspeli, čeprav ste tečaj opravili.
Morda niste bili dovolj vztrajni, natančni pri izvedbi vaj, del ali celotno vajo pozabili. Zato ste nezadovoljni, saj ni pravega uspeha.

Učite se preko spleta – ali delate pravilno?

V kolikor se učite preko spleta in ne veste ali delate pravilno. Pridite in preverite pri mojstrici joge obraza ali delate resnično natančno in posledično učinkovito.

Komentar udeleženke
Petra
Moj osebni zemljevid me je prejšnji četrtek kljub preračunavanju in izbiri stranskih poti ponovno pripeljal na pravo pot. Znanka iz Savinine spletne šole me je povabila na Brigitino obnovitveno vadbo joge obraza.

Čeprav jogo obraza izvajam (preko spleta) že dve leti, sem bila presenečena nad Brigitinim znanjem in pristopom. Z individualnimi korekcijami izvedbe določenih vaj, sem s pomočjo njenih nasvetov prišla do novih spoznanj. Hvala za diagnostiko obraza in nasvete. Z veseljem jih bom upoštevala. In kaj je najpomembnejše, dobila sem energijo za ponovni zagon. BRIGITA, HVALA!

Bioritemska vadba

V sklopu osvežujoče ponavljalne osnovne vadbe joge obraza se vključuje 8000 let star taoizem in nekatera osnovna načela kitajske umetnosti obnavljanja organizma. Mnoge od teh metod so bile nekoč znane le v malem krogu elite taoističnih mojstrov in njihovih izbranih učencev.

Ključni pojem je življenjska energija (Chi), ki se s preprostimi vajami vzburi in pomnoži. Življenjska energija kroži v meridijanih (energetskih kanalih) skozi telo in podpira zdravje, vitalnost, uravnoteženost in ustvarjalnost ter duševno izrazno moč.

Naučimo se prebuditi energetsko pretočnost do določenega dela telesa ob pravem času na pravi način.

Letni čas posameznega organa (ledvica/zima, jetra/spomlad, srce/poletje, pljuča/jesen ter vranica/prehod med letnimi časi) pomeni čas, ko ta organ vlada drugim in ima največjo aktivnost.

Taoistični mojstri so že pred tisoči leti odkrili šest zdravilnih zvokov, katerih vibracije vzdržujejo organe v optimalnem stanju in jih obnavljajo. 

Tečajnica je zapisala:

Vstopite v svet Joge obraza in napravite iz ene ženske podobe drugo 

mladostnejšo podobo, nikoli več se ne boste hoteli vrniti v obdobje tiste prve …  :)) 

Občutno mlajša že v roku 3 mesecev – članek je tukaj >>>

 PRIJAVNICA

Z veseljem te pričakujem. Bodi moj izziv.

Brigita Lorenčič (1963), mojstrica joge obraza

Kulturno društvo Astra, sekcija Joga sprememb