»Osnovni tečaj po sistemu: Savinine joge obraza«

pod vodstvom Brigite Lorenčič, licenčne mojstrice Joge obraza.

Za vse od 15. - 80. leta. 

KDAJ?

Koledar dogodkov - v koledarju objavljamo aktualne termine, vidni so na vašem spodnjem delu ekrana.

KJE?

Lokacije: Maribor, Slovenska Bistrica, Ptuj in Celje

Naslov najdete ---> tukaj 

 

Gubice izbrišite, upadlo kožo učvrstite in dvignite na naraven način.

 

NAMEN JOGE OBRAZA

Edinstvena vadba na svetu za mlajši videz obraza in sijoče zdravje.

Preko stimulacije lobanjskih in obraznih mišic prenese cirkulacijo krvi in kisik do možganov ter žlez v glavi. S tem aktiviramo stikalo za proizvodnjo zlatih hormonov in nevrotransmitorjev. Vadba poskrbi za regeneracijo vsake celice organizma, ter simultano sproščanje stresa in travm.

GLAJENJE GUB in sijoč obraz so samo stranski učinki tega treninga

Že deset minut dnevne vadbe nam prinaša čudovite rezultate.

Medicinski trening mišic na obrazu v povezavi s telesom, prepleteno z dihanjem in sproščanjem. 

Učinki mladostnega videza ter boljšega počutja so vidni ali občutni že v nekaj tednih.

Izkusite našo vadbo, naredite korak v svet Joge obraza!

 

Prijavite se na brezplačno predstavitev in/ali tečaj.

 

Joga obraza skrbi za zdrav organizem, saj je pogoj, da sijemo in izžarevamo optimalno lepoto, vitalnost in energijo.

Več tisoč udeležencev v Sloveniji potrjuje uspešnost čudovite in enostavne vadbe. Preberite KOMENTARJE naših udeležencev v nadaljevanju >>>

 

 PRIJAVNICA

 

Prijave ter informacije tudi na >>>  M: joga.sprememb@gmail.com

 

Spoznali boste medicinsko zasnovane vaje s katerimi lahko:

~ odstranjujemo podočnjake, dvignemo in učvrstimo veke ter obrvi;
~ učvrstimo in dvignemo kožo dekolteja, vratu, obraza in lobanje;

~ odstranimo podbradek in tako imenovane »vrečke«, kot imenujemo visečo kožo na področju čeljusti;                                                      ~ pomaga tudi pri zastarelih brazgotinah;

~ lička dvignemo na svojo pozicijo in volumen pri čemer se obraz lepše definira;
~ odstranimo mimične, smejalne in nasolabialne gube ter gube med obrvmi, …

~ polnimo zgornjo ustnico in pridobimo njeno srčasto obliko;
~ videz stare kože se opazno zmanjša, koža postane bolj napeta, gladka, čvrsta, sijoča in hidrirana.
~ vadba obraza se toplo priporoča še za: pareze, rosacei, poškodbe, vnetja, mozoljavost, temnih lis ali močno tenirane kože.

 

Optimalno zdravje in lepoto dosegamo na naraven način!

Z medicinskim treningom obraznih mišic v povezavi s telesom, ki je prepleten s pravilnim dihanjem in sproščanjem, lahko vplivamo na izboljšanje človekovega zdravja. Telo enostavno zaživi.

V kolikor so mišice dejavne na svojih pozicijah in v optimalnem volumnu, se gubice zgladijo, koža učvrsti, dvigne ter postane bolj sijoča in hidrirana, kar obraz vidno pomladi (dokazljivo z slikami), s čimer se začne proizvajati koži lasten elastin in kolagen.

Tradicionalna kitajska medicina uči. Gubice niso nič drugega kot energetski zastoji na katerem izmed meridianov ali v notranji organ vgravirano čustveno stanje, neravnovesje hormonov ali izčrpanost organizma. Tako povešena veka kaže na stanje vranice. Gube med obrvmi so odsev stanja žolča in jeter. Obraz resnično vse pokaže, holistična medicina ga uporablja za diagnostiko organizma.

Nevrokirurgi so ugotovili, da vadba aktivira žlezo epifizo in hipofizo v glavi, pri čemer se začne uravnovešati celoten endokrini sistem žlez v telesu. Medicinsko je dokazano, da z vadbo joge obraza dosegamo hormonsko ravnovesje na naraven način vključno s ščitnico >>>, pri čemer se uravnava delovanje vseh žlez in notranjih organov.  Več o hormonih preberite tukaj >>>

Joga obraza stimulira možgane, kar bo vzpodbudilo proizvodnjo nevrotransmitorjev in višje miselne funkcije, kar smo občutili že mnogi.  V kolikor naši direktorji v glavi (možgani, žleze in živčevje) delajo dobro, je naš obraz mladosten in sijoč, telo vitalno in zdravo. Pri čemer aktiviramo in spodbujamo naravno obnavljanje organizma.

 

Mnogi mislijo, da treniramo samo mišice na obrazu ...

Na tečaju poskrbimo tudi za čvrsto zadnjico, raven trebušček, polne prsi, odpravljamo težave z neplodnostjo, učinke menopavze,  razblinimo travme, depresijo in stres (kako dosegamo mir in radost preberite v članku tukaj >>>).

Naučimo se skrivnosti notranje alkimije, povečamo pretok življenjske energije, lasišče prekrvavimo, vid izostrimo, dlesni stimuliramo, sluznice navlažimo, celulit zmanjšamo ali odpravimo, topimo maščobe . Celoten organizem nahranimo z izvorno energijo.

Optimalno stanje obraza je ključnega pomena za naše zdravje, videz, energijo; fizični, mentalni in duhovni razvoj. Področje od vratu navzgor je direktorska pisarna našega organizma. Ko pridno vadimo z njo, nam to prinaša izjemne učinke; zasijemo navznoter in navzven. To ne pomeni, da druge »pisarne« niso pomembne. Eno brez drugega ne more delovati.

 

Dobili boste vaje za domačo nalogo

V času 5-tedenskega treninga ima tečajnica (tečajnik) priložnost znanje res utrditi; tudi zato, ker ob koncu vsakega srečanja priporočam vaje za "domačo nalogo" - tako se mišice postopoma krepijo in so pripravljene, da se začnemo učiti tudi bolj zahtevnih vaj.

Po koncu našega druženja je ob pridni vadbi razlika na obrazu več kot očitna. Včasih dramatična! In tudi dokazljiva – s slikami. Preobrazba na več nivojih, ki je včasih lahko tudi »težka« in boleča, vendar vsekakor deluje v dobro našega zdravja in počutja, ter duhovne rasti.

 

Doživele boste "jogijsko stilsko preobrazbo" in male skupine

Med šolanjem s tečajniki  delam skupinsko in sočasno individualno, pri čemer vsako vajo popravljam, dokler ni popolnoma osvojena, zaradi česar bo na tečaju od sedem do petnajst tečajnic.

Na prvem treningu se slikamo (kdor želi), ponovno slikanje sledi po treh mesecih.  To je potrebno zaradi natančne ugotovitve »jogijske stilske preobrazbe«, ki se zgodi po treh mesecih vadbe. Slike uporabljam izključno za ugotovitev napredka in diagnostike na obrazu po treh mesecih vadbe.

 

Komu je vadba namenjena?

Vadba JOGE OBRAZA za vse generacije, športnike, depresivne ljudi, managerje, nosečnice, za vse ki so v hormonskem neravnovesju (kazalnike si poglejte tukaj >>>), se starajo prehitro in so šibkega zdravja.

Z Jogo obraza povečamo kondicijo možganov in vračamo spomin, pomnožimo koncentracijo, pomladimo kožo na obrazu in povečamo energijo.

Ugodno vpliva na avtiste, za ljudi z alzheimerjevo boleznijo, spodbuja okrevanje po kapeh in ohromitvi obraza, rehabilitira poškodbe na glavi ter izpadajoč ali škripajoč čeljustni sklep. Zaustavimo zmanjševanje kostne mase v glavi, ker oživljamo kost.

 

Privoščite si čudovito in učinkovito vadbo za lepotni in zdravstveni aspekt.

Vložite vase in naredite nekaj zase! Naredite prvi korak, prijavite se!

Učinki mladostnega videza ter boljšega počutja so vidni že v nekaj tednih.

 

Kako poteka tečaj?

V petih tednih osvojimo kar 17 vaj, aktiviramo žleze in vzpostavimo dobro formo ter eliksirji za mladost in vitalnost.

Trajanje: 10 šolskih ur (5 vadb x 2 šolski uri + darilo 6 vadba).

Dobimo se en krat tedensko za dve šolski uri in enkrat brezplačno tri mesece po začetku. Tečaj je trimesečni program s pavzami in domačo nalogo.

V primeru, da se določenega termina ne morete udeležiti, se dogovorimo za ponavljanje manjkajočih vaj 30 minut pred naslednjo vadbo ali se udeležite tečaja v drugem kraju.

 

Splošne določbe

V kolikor se katerega od 5-ih srečanj ne boste udeležili, vam denarja ne moremo povrniti. Predhodne prijave so nujne.  Plačane vadbe so neprenosljive.  Nismo davčni zavezanec.

 

AKCIJA in darila

za vpis na tečaj Joge obraza v šolskem letu 2018/19

 C E N I K  je tukaj >>>

Cena vključuje:

  • +  DARILO: brezplačno ponovitveno vadbo po treh mesecih;
  • gradivo za 13 vaj od Savine Atai in 4 dodatne vaje brez gradiva;
  • vzpodbudo v obliki člankov;
  • slikanje pred vadbo in po treh mesecih;
  • natančna analiza obraza po treh mesecih;
  • vsaka dobi individualizirano obliko vaj na šesti vadbi.

Delite informacijo s prijatelji in z lahkoto boste dosegli  3 DARILO  "paket 3v1". 

 

Možnost obročnega plačila

Predplačilo 70 €  na prvi vadbi, prvi obrok 50 €  na tretji vadbi in drugi obrok 30 € plačilo na peti vadbi.

 

jogaobraza

Z veseljem bo z vami, Brigita Lorenčič (1963),

izkušena licenčna mojstrica joge obraza, uči od leta 2012.

TEČAJ JE ODLIČNA IZBIRA 

IN ŽIVLJENJSKA NALOŽBA VASE. 

POSKRBITE ZASE!

Nato doma sami skrbite za mladosten videz in sijoče zdravje ali kontinuirano prihajate na organizirano osvežilno in nadgrajeno vadbo.

 

 

PRIJAVNICA > > >

 

JOGIJSKI KOLEDAR 

Delamo od septembra do julija, razen med šolskimi počitnicami in prazniki.

Kulturno društvo Astra